Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Τραγικό το ντεμπούτο του Αγγελου Χαριστέα στη Σαουδική Αραβία - Εχασε πέναλτι και στέρησε από την ομάδα του το κύπελλο (βίντεο)

Φεύγοντας από το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό ο Αγγελος Χαριστέας,πήγε στη Σαουδική Αραβία για να συνεχίσει την καριέρα του.Δυστυχώς όμως το ξεκίνημά του με τη φανέλα της Αλ Νασρ ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να του συμβεί. Ο Άγγελος Χαριστέας έχασε το τρίτο πέναλτι στον τελικό του κυπέλλου,που είχε οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι και στέρησε από την καινούργια ομάδα του το κύπελλο.


Η αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Αλ Χιλάλ για τον τελικό του κυπέλλου Σαουδικής Αραβίας ολοκληρώθηκε ισόπαλη στην κανονική διάρκεια και την παράταση,
με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στα πέναλτι. Ο Άγγελος Χαριστέας κλήθηκε να εκτελέσει το τρίτο πέναλτι της ομάδας του, αστόχησε και η Αλ Χιλάλ στέφθηκε κυπελλούχος.

Όλα τα λεφτά πάντως ο τερματοφύλακας της Αλ Νασρ, ο οποίος φρόντισε να κάνει ό,τι περνούσε από το μυαλό του για να διαταράξει την αυτοσυγκέντρωση των αντιπάλων του, όμως οι προσπάθειές του δεν έφεραν αποτέλεσμα.
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom