Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

«....εγώ δεν πήγα στο ΠΑΣΟΚ να πάρω θέσεις γλείφοντας,έρποντας και με τα κέρατα μου»! Σε ποια κυρία το είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής; (βίντεο)

Νωρίτερα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε δεχτεί απαράδεκτη επίθεση από την κυρία.
Από το βήμα της Ολομέλειας η κυρία Χριστοφιλοπούλου «ξεσπάθωσε» κατά του κ. Κουρουμπλή – που ως γνωστόν έχει πρόβλημα όρασης – κατηγορώντας τον ούτε λίγο – ούτε πολύ ότι ιδεολογικά τοποθετείται διαχρονικά ανάλογα με τα συμφέροντα του. «Όπως είδε φως και μπήκε στο ΠΑΣΟΚ, έτσι είδε φως και μπήκε στον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Χριστοφιλοπούλου.

Έντονη ήταν η αντίδραση του Παναγιώτη Κουρουμπλή. «Εγώ πήγα στο ΠΑΣΟΚ όταν ήταν κόμμα διαμαρτυρίας, δεν πήγα να πάρω θέσεις όταν έγινε κόμμα εξουσίας γλείφοντας, έρποντας και με τα κέρατα μου» απάντησε χαρακτηριστικά στην κ. Χριστοφιλοπούλου.



Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σε συναισθηματικό τόνο πως...
«από τα 10 μου χρόνια κλήθηκα πρώιμα να δουλέψω σκληρά για να μην επιτρέψω σε κανέναν να αντιληφθεί ή να νοιώσει τη λογική του περιθωρίου απέναντι μου». «Στο ΠΑΣΟΚ δεν πήγα να αρπάξω θέση. Πήγα στις 7 Σεπτεμβρίου του 1974.Ήμουν τότε ο πρώτος μαθητής του Γυμνασίου Αγρινίου και διώχτηκα με τον νόμο περί Τεντιμποϊσμού» πρόσθεσε και άφησε αιχμές κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ότι «μετέτρεψε μια μεγάλη παράταξη σε συνιστώσα της αριστεράς». «Εγώ δεν πήγα με τη δεξιά που έλεγε τον Γιώργο Παπανδρέου ‘κλέφτη’ πήγα στην αριστερά γιατί τίμησα το κοινωνικό κράτος που υπερασπίστηκε το ΠΑΣΟΚ» τόνισε, «καρφώνοντας» εκ νέου την κ. Χριστοφιλοπούλου.

Νωρίτερα, όταν ο συνάδελφος του κ. Κουρουμπλή από τον ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κυριακάκης μέμφθηκε την Εύη Χριστοφιλοπούλου για το γεγονός ότι προχώρησε, όπως είπε, «σε προσωπικές επιθέσεις, με αήθη τρόπο, για πολιτικά ζητήματα», η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ «έριξε λάδι στη φωτιά» παίρνοντας πίσω την πρότερη έκφραση της και αντικαθιστώντας τη με μία άλλη, ιδίου ύφους…


Το «όπως είδε φως και μπήκε στο ΠΑΣΟΚ, έτσι είδε φως και μπήκε στον ΣΥΡΙΖΑ» το έκανε… «όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη».

«Είδατε γάμο και χαρά στο ΠΑΣΟΚ και μετείχατε. Τώρα βλέπετε γάμο και χαρά στον ΣΥΡΙΖΑ και μετέχετε» πρόσθεσε.

Σχόλιο Ζείδωρον:Ξεπερνώντας το απαράδεκτο επίπεδο αντιπαράθεσης και μάλιστα από κυρία που υπήρξε και υφυπουργός παιδείας θέλουμε να πούμε τα εξής:Επειδή το 1974 συνυπήρξαμε σε μαθητικές αίθουσες με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στο Αγρίνιο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την αλήθεια όσων είπε.Οντως ο Παναγιώτης ήταν στο ΠΑΣΟΚ πριν και από την ιστορική 3η του Σεπτέμβρη του 1974 .Αλλοι και άλλες καβάλησαν το τρένο στην πορεία του....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom