Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Απότομη προσγείωση στη Λέσβο,Καλλονή - Παναιτωλικός 2- 0


Απότομη προσγείωση σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό γήπεδο της Μυτιλήνης για τον Παναιτωλικό.Το σερί των τριών επιτυχιών του ανέκοψε η Καλλονή που τον νίκησε με 2-0.

Οπως και στον πρώτο γύρο μέσα στο Αγρίνιο,έτσι και σήμερα οι νησιώτες νίκησαν τον Παναιτωλικό και πήραν κεφάλι στο βαθμολογικό πίνακα,αφού μέχρι σήμερα οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν.



Την έκτη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Football League πανηγύρισε η Καλλονή που προέρχονταν από νίκη επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στον Βόλο.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ευτύχισε να προηγηθεί με 2-0 ήδη από το πρώτο ημίωρο του αγώνα με δύο γκολ του  Λεοζίνιο στο 17' και στο 32'.

Ενδιάμεσα στο 23' ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με το Φαβάλι και παρά την έντονη προσπάθειά του να ισοφαρίσει δέχτηκε αναπάντεχα το δεύτερο γκολ,ύστερα από κακή απομάκρυνση της μπάλας  από τον Τακίδη, που εκμεταλλεύτηκε ο σκόρερ της Καλλονής.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 1500 οπαδοί των γηπεδούχων.
Μικροεπεισόδιο δημιουργήθηκε την ώρα της αλλαγής του Σίσιτς,καθώς ο παίχτης  βγαίνοντας διαπληκτίστηκε με  τους οπαδούς της Καλλονής που βρίσκονταν στις θέσεις των επισήμων.

ΑΕΛ Καλλονής (Μπάμπης Τεννές): Μάππας, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο(84' Γάλας), Λεοζίνιο, Σιλιγαρδάκης, Μανούσος(67' Κριπιντήρης), Ντιμπαλά, Κάντζι(90' Βαλιός), Σερφά.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας (30' λ.τ Γκόλιας), Σίλβα Τζούνιορ (46' Καμαρά), Σφακιανάκης, Μπόγιοβιτς, Φαβάλι, Σίσιτς(66' Κουτσοσπύρος), Μπελόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom