Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


NEEΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ
Περιμένοντας την Ανάσταση…

Για ένα 6ωρο ταξίδι Πειραιάς – Πάρος 463 ευρώ ναύλα για μια τυπική Ελληνική οικογένεια
«Ο εχθρός νούμερο ένα του τουρισμού στο νησί μας αποδεικνύεται ότι δεν είναι άλλος, πέρα από τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που χρειάζεται κάποιος για να έρθει από το λιμάνι του Πειραιά».

(Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
Με τη βούλα της βουλής το ξεπούλημα της ΕΑΣ

«Το ξεπούλημα της περιουσίας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου (που μαθεύτηκε τυχαία στο δημοτικό συμβούλιο από μία ερώτηση του δημοτικού συμβούλου κ. Π. Ρούσσου) πήγε και στο Ελληνικό κοινοβούλιο».

Το πρόβλημα τροφής μεγαλώνει…


«Με ενέργειες εκπαιδευτικών και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου γίνεται προσπάθεια να προσφέρεται σε καθημερινή βάση κολατσιό και να δίνονται τρόφιμα για το σπίτι. Επίσης, γίνονται προσπάθειες να δίνονται και κάποια χρήματα σε μαθητές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα».

«Έκαψε» τη δίκη για τα χαράτσια η Δημοτική Αρχή;
«Τα όσα καταγγέλλονται από την επιτροπή εναντίον του δημάρχου εγείρουν μέγα ζήτημα πολιτικής και ηθικής τάξης το οποίο πρέπει να συζητηθεί άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Ψίθυροι CCCP
«Άσχετο: Αυτή η ενημέρωση που θα γίνει στο νησί μας για τα «σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα» θα περιλαμβάνει και οπτικό υλικό;».

Για τα βράχια της Παροικιάς, κάποιοι δεν θυμούνται… | Του Δ.Μ.Μ.
«Κάποιοι, (δημοτικοί σύμβουλοι), έθεσαν ακόμα πιο χαρούμενους προβληματισμούς λέγοντας: «γιατί δεν το ψηφίζουμε τώρα;». Τέλος πάντων, έχει και μία παροιμία ο λαός μας για τον «λολοστεφανή» που ταίριαζε «γάντι» στην περίπτωση».

Τροχαία ατυχήματα, έλεος υπεύθυνοι } Του Δημήτρη Καλανδράνη
«Περίμενα έξω από το φούρνο της Αγκαιριάς και μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας μέτρησα έντεκα μοτοσικλετιστές. Από αυτούς, μόνο ένας φορούσε κράνος».

Μόνο οι ενδιαφερόμενοι θυμούνται την 21η Μαρτίου…
«Αρκετά δυναμική χαρακτηρίζεται η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Πάρου – Αντιπάρου για τη συγκέντρωση της 21/3, ενώ περιέχει σαφές «βολές» για τις ευθύνες του δημάρχου Χρ. Βλαχογιάννη στην υπόθεση».

Προβληματίζουν τα ατυχήματα στην Αντίπαρο
«Το ατύχημα στις 26 Μαρτίου στην Αντίπαρο, όταν διερχόμενο όχημα παρέσυρε μία παρέα πεζών και στη συνέχεια τους εγκατέλειψε είχε άσχημη κατάληξη, καθώς ο ένας βαριά τραυματίας (Κυριάκος Κουβαράς) κατέληξε την Τετάρτη 3 Απριλίου σε νοσοκομείο της Αθήνας».

Εκλογές εμπορικού συλλόγου
«Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη το βράδυ 4 Μαρτίου οι εκλογές του εμπορικού συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου».

Περιφερειακοί αγώνες Optimist
Σάρωσαν Παριανόπουλα – Αντιπαριωτόπουλα

«Στις 10 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας βρέθηκαν 5 (!) αθλητές από την Πάρο και ένας από την Αντίπαρο».

ΜΠΑΚΟΤΕΡΜΑ: Τι πήγε στραβά με τον Ερρίκο;
«Ο κ. Ερρίκος σε καμία στιγμή δεν έδειξε να εγκληματίζεται στο ερασιτεχνικό περιβάλλον του ΑΟΠ. Έχοντας δουλέψει επί χρόνια σε μία ομάδα που ήταν υπόδειγμα επαγγελματισμού και κανενός οικονομικού προβλήματος (επί προεδρίας Νικόλαου Κανελλάκη), ο κ. Ερρίκος δεν μπόρεσε να συνειδητοποιήσει τις μεγάλες διαφορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom