Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Βγήκαν τα μαχαίρια! Τσίπρας: Ήθελες να ρίξεις την κυβέρνηση - Καμμένος: Δεν θα φορούσες στέμμα αν δεν έχυνα αίμα!


Τσίπρας σε Καμμένο: «Θα με ευγνωμονείς που κατάλαβα το σχέδιό σου να ανατρέψεις την κυβέρνηση ως άλλος Αντώνης Σαμαράς». Καμμένος σε Τσίπρα: «Αν οι ζητιάνοι σαν κι εμέ δεν έχυναν το αίμα, καπεταναίοι σαν κι εσέ δεν θα φορούσαν στέμμα».

Αποκάλυψη Καμμένου ότι ο πρωθυπουργός του έστειλε SMS που τον κατηγορούσε ότι ρίχνει γέφυρες στη ΝΔ. Καμμένος σε Τσίπρα: «Πήρες το κεφάλι μου και το πήγες βόλτα στον Ερντογάν».

Σκληρή επίθεση ο Τσίπρας!

"΄Όπως είδατε είμαι εδώ. Όχι για να ακολουθήσω την προσπάθεια που καταβάλλετε. Ομολογώ ότι δεν δύναμαι να παρακολουθήσω την εντατική προσπάθεια να αυτοακυρώσετε ένα σημαντικό κομμάτι της πολιτικής σας ιστορίας.

Ακούγοντάς σας όμως... Τέσσερις φορές αναφερθήκατε για γέφυρες, λες και κάποιος σας το ζήτησε.

Η πόλις: "Καινούργιους τόπου δε θα βρεις, δε θα βρεις άλλες θάλασσες, η πόλις θα σ' ακολουθεί.

Και σας το αφιερώνω γιατί σε λίγους μήνες αυτό που θα μείνει στην ιστορία είναι τα θετικά που πράξατε. Και σας διαβωεβαιώνω: Θα με ευγνωμονείτε που είδα τον σχεδιασμό σας να ανατρέψετε την κυβέρνηση. Και που απέτρεψα να καταγραφείτε στα κιτάπια της ιστορίας ως ένας νέος Αντώνης Σαμαράς".

Απάντηση Καμμένου με... αίμα και αποχώρηση!

Ο Καμμένος πήρε πάλι τον λόγο μετά τις... βόμβες Τσίπρα για να πει: "Τις γέφυρες μου τις γράψατε χθες σε μήνυμα που μου στείλατε στο κινητό μου. Και δεν σας κρύβω ότι αυτό με ενόχλησε περισσότερο από όλα. Θα σας αφιερώσω εγώ όμως.

Απ' τον Ματρόζο.

Ήταν ένας μεγάλος ναύαρχος της επανάστασης που έδωσε όλη την περιουσία του για τον αγώνα του 1821.

Εδώ στην Αθήνα στο υπουργείο Ναυτικών ήταν υπουργός ο Κανάρης. Του έλεγαν του Ματρόζου να πας στο φίλο σου και βρες τον. Μπαίνει ο Ματρόζος στο καράβι, περνάει από την Ύδρα, φτάνει στο υπουργείο Ναυτικών. Και τότε στην είσοδο του υπουργείου, ρακένδυτος πια ζητά τον Ψαριανό τον υπουργό και του λέει θέλω να σε δω. Του λέει αυτός στην είσοδο δεν μπαίνουν ζητιάνο στο υπουργείο.

Και του απαντά τότε: "Αν οι ζητιάνοι σαν κι εμέ δεν έχυναν το αίμα, καπεταναίοι σαν εσέ δεν θα φορούσαν στέμμα".

Να 'στε καλά", είπε ο Πάνος Καμμένος και αποχώρησε από την αίθουσα!

Δείτε λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις στο live blog του newsit.gr.

1 σχόλιο:

melito είπε...

Οι βουβαλοι παλψαν στον κοινοβουλευτικο βαλτο
αλλα δεν αναδειχτηκε νικητης παρα ποδοπατηθηκαν
εκατονταδες βατραχια

Read more: Go to TOP and Bottom