Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ΤΩΡΑ: Κι όμως το παλικάρι πήγε στη Βουλή,αλλά... δεν παραιτήθηκε! - Διαβάστε το γιατί


Οπως γράφαμε και στην προηγούμενη ανάρτησή μας ο μηχανόβιος κύριος Παπαχριστόπουλος παρά τα προβλήματα που συνάντησε γιατί... χάλασε το αυτοκίνητό του,πήγε στελικά στη Βουλή αλλά δεν παραιτήθηκε!

Πήγε στον Πρόεδρο της Βουλής με την παραίτησή του, αλλά εκείνος τον παρακάλεσε να περιμένει 4-5 ημέρες.

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στη Βουλή. Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ο οποίος διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι σήμερα θα παραιτηθεί, τελικά θα μείνει προκειμένου να ψηφίσει υπέρ της κύρωσης του Πρωτοκόλλου Ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος έφτασε στη Βουλή με την παραίτηση ανά χείρας και μπήκε στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής. Όμως λίγο μετά τις 12 βγήκε από το γραφείο του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και ανακοίνωσε ότι ο κ. Βούτσης του ζήτησε να μείνει βουλευτής για λίγο ακόμα.

Του ζήτησε να μείνει για πέντε ημέρες ακόμα μέχρι να ψηφιστεί το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

«Με παρακάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής να μην παραιτηθώ για πέντε μέρες, για να κυρωθεί το πρωτόκολλο ένταξης στο ΝΑΤΟ της πΓΔΜ. Αφήνω κατά μέρος τα προσωπικά και θα παραιτηθώ σε πέντε μέρες, το πολύ, μετά την κύρωση του πρωτοκόλλου. Δεν είμαι ήρωας, δεν κάνω εξυπηρέτηση σε κανέναν», είπε βγαίνοντας από το γραφείο του Νίκου Βούτση ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωνε: «Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ το λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου».

https://www.newsit.gr/

Αποψή μας: Παραμύθια μάντολες που λέει κι ο Γεωργίου! Το πρωτόκολλο θα το ψήφιζε έτσι κι αλλιώς ο διάδοχός του Τέρενς Κουϊκ,που είναι δεξί χέρι του... αριστερού Τσίπρα,όμως δεν ανήκει πλέον στους ΑΝΕΛ και θα είχε πρόβλημα η κοινοβουλευτική ομάδα του Πάνου Καμμένου,αφού προφανώς δεν βρήκαν τη λύση που ψάχνουν για να παραβιάσουν τον κανονισμό της Βουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom