Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Ολόκληρο το χθεσινό "διάγγελμα" Πολάκη στην ΕΡΤ (βίντεο)


Η ίδια η ΕΡΤ μιλάει για συνέντευξη Πολάκη με βολές κατά Στουρνάρα!Στην οποία συνέντευξη,αφού εξαπέλυσε τις βολές του,ο αναπληρωτής υπουργός συνέδεσε το θόρυβο για το δάνειο των 100.000 ευρώ που πήρε από την
Attica Bank με τις αποκαλύψεις του για τη Novartis και το ΚΕΕΛΠΝΟ και άφησε σαφέστατες αιχμές κατά της συζύγου του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

Στην πραγματικότητα αυτό το πράγμα δεν ήταν συνέντευξη,αλλά κάτι μεταξύ διαγγέλματος και one man show με αποκορύφωμα το σημείο όπου η οικοδέσποινα κυρία Ακριβοπούλου είπε σε δημοσιογράφο του πάνελ της ΕΡΤ: «Οσο θέλει θα μιλήσει!Θα γίνει μετά ο διάλογος, σε παρακαλώ»!!!!



Είναι η στιγμή που ο τρίτος της παρέας, Κώστας Παπαχλιμίντζος, επιχείρησε να διακόψει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για να του θέσει ένα ερώτημα για το εάν απείλησε τον Γιάννη Στουρνάρα με την φράση «θα έρθω από εκεί».
  • «Σε παρακαλώ!» τον κατακεραύνωσε αυστηρά on air η Κατερίνα Ακριβοπούλου, σαν να διέπραττε ανοσιούργημα ο δημοσιογράφος που θέλησενα υποβάλει ερώτημα!
  • «Μα συγγνώμη, μιλά επί δέκα λεπτά ο κ. Πολάκης» τόλμησε να αντιμιλήσει ο δημοσιογράφος.
  • «Οσο θέλει θα μιλήσει!» του απάντησε η «οικοδέσποινα» της εκπομπής.
  • «Να γίνεται και διάλογος» επέμεινε ο Παπαχλιμίντζος.
  • «Θα γίνει μετά ο διάλογος, σε παρακαλώ» το ξέκοψε η Ακριβοπούλου.
  • Εκεί πήρε «πάσα» αναθαρρημένος ο Παύλος Πολάκης για να πει: «Μην ταράζεστε κ. Παπαχλιμίντζο».
Αλλά και η ίδια η Ακριβοπούλου όσες φορές προσπάθησε να "βοηθήσει" στην πρόοδο του "διαγγέλματος" της υπουργάρας σκεπάστηκε από την αγριοφωνάρα του!

Μεσημεράκι είναι,χαλαρώστε απολαμβάνοντας το "διάγγελμα" μιας ώρας σχεδόν προς τους κουτόφραγκους  από τον "Σαχλαμαρόμαγκα" υπουργό του Αλέξη μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom