Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Τι είπε στην απολογία του γνωστός παρουσιαστής


.Άρχισαν οι απολογίες ενώπιον του Δικαστηρίου για την υπόθεση του κυκλώματος κοκαΐνης στο Κολωνάκι.Πελάτες του φέρονται «βαριά» ονόματα των επιχειρήσεων και του θεάματος.Τι είπε στην απολογία του γνωστός παρουσιαστής Θ.Γ. που φέρεται ως μέλος του κυκλώματος.

Απολογούμενος σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου συνεχίζεται η δίκη για το κύκλωμα κοκαΐνης το οποίο με έδρα γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι «εφοδίαζε» με την ναρκωτική ουσία τους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, υποστήριξε πως αν κάτι τέτοιο είχε πέσει στην αντίληψη του θα είχε απομακρυνθεί εγκαίρως από την επιχείρηση, στην οποία ήταν μέτοχος.

Όπως είπε μετά από πρόταση της ηθοποιού Χ. Π. κατέβαλε το ποσό των 60.000 ευρώ για να μπει ως μέτοχος στην επιχείρηση βλέποντάς το ως μία επένδυση. Από κει και πέρα , δεν είχε ανάμιξη στην οικονομική διαχείριση του καταστήματος αλλά ούτε και φυσική παρουσία παρά μόνο 1-2 φορές το μήνα που πήγαινε με φίλους για φαγητό.

«Δεν έλαβα ποτέ κέρδη. Μου είχε πει η Χ. ότι απόσβεση γίνεται στα τρία χρόνια και τότε θα πάρω λεφτά. Δεν πήρα μία, ούτε ένα ευρώ μέχρι σήμερα… Έχω πικρία από αυτή την ιστορία αλλά δεν είναι για το οικονομικό. Με πείραξε όλο αυτό που έγινε. Δεν βρίσκομαι εδώ σήμερα για τα χρήματα που έχασα αλλά για την κατηγορία που αντιμετωπίζω. Βρέθηκα για πρώτη φορά σε φυλλάδες, σε εφημερίδες, δεν παρουσίασα για πρώτη φορά το A.m. όπως κάθε χρόνο», είπε σημειώνοντας πως η υπόθεση του κόστισε και επαγγελματικά και ηθικά.

Το ότι ο Θ. Γ. δεν είχε καμία σχέση με τη διαχείριση του καταστήματος και πως μπήκε ως μέτοχος προκειμένου να επενδύσει τα χρήματα που είχε στην άκρη από την επιτυχημένη 20ετη παρουσία του στον χώρο της τηλεόρασης, υποστήριξε νωρίτερα και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Τσουρός που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισής του.

Αρνείται και ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος

«Ό,τι έκανα το έκανα μόνος μου για δική μου χρήση», είπε ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος και μέτοχος του καταστήματος Σ. Π. υποστηρίζοντας και αυτός κατά την απολογία του ότι δεν γινόταν διακίνηση ναρκωτικών μέσα στο μαγαζί.

«Το μαγαζί πήγαινε πολύ καλά έρχονταν διάσημοι πολιτικοί και αλλά πρόσωπα, έγινε ξακουστό σε όλη την Ελλάδα, έχει τύχει να κεράσω ναρκωτικά θαμώνες. Με έπαιρναν τηλέφωνο, μου έλεγαν «πού θα είσαι το βράδυ;», τους έλεγα στο μαγαζί και μου έλεγαν «πάρε και κάτι να πιούμε… Δεν το κάναμε έτσι που να γίνεται αντιληπτό, δεν ισχύει η κατάθεση που έχει δοθεί στην ανάκριση ότι πήγαινα στα τραπέζια κι έλεγα «αν θέλετε κάποιο ναρκωτικό το έχουμε».

Όπως ανέφερε από συγκατηγορουμένους του έπαιρνε μόνο κεράσματα. «ήμασταν μια παρέα που κάναμε όλοι μαζί χρήση, ευτυχώς που έγινε αυτό και σταμάτησα», είπε στο δικαστήριο ενώ αναφερόμενος στον Θ. Γ. δήλωσε μετά βεβαιότητας δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικά.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων θα συνεχιστούν στις 5 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom