Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Ο Κ.Ο. Ποσειδώνας Ιλισίων έκοψε την πίτα του και βράβευσε τους αθλητές του (φωτο & βίντεο)


Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του κινηματογράφου Αλέκα στου Ζωγράφου, ο Κολυμβητικός Όμιλος, Ποσειδώνας Ιλισίων έκοψε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους μέσα στο 2018.



Επίσης, πραγματοποιήσαμε ειδικές βραβεύσεις ,στους προπονητές,στους επιστημονικούς συνεργάτες καθώς και σε όσους έχουν σταθεί έμπρακτα στο πλευρό του Ομίλου , τον Δήμο Ζωγράφου ,τον Χορηγό  "Ίδρυμα Δημ.& Λιλής Σταυροπούλου" , τους υποστηρικτές Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Ζωγράφου και FORD HELLAS.

Με περισσότερα από 500 παιδιά στα τμήματα Κολύμβησης και Γυμναστικής, ο Ποσειδώνας αναδεικνύεται σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της περιοχής, ένας φάρος του αθλητισμού και αθλητική διέξοδος σε πολύ μεγάλο αστικό κομμάτι της Αττικής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το μέλος της ΕΟΕ, Πέτρος Συναδινός, η Δήμαρχος Ζωγράφου κα Τίνα Καφατσάκη, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ενώ την Κολυμβητική Ομοσπονδία εκπροσώπησε ο κ. Παναγιώτης Ξενάκης.


Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα, Θοδωρής Κόλλιας στο χαιρετισμό του ανέφερε: «Σε μία προολυμπιακή χρονιά, ο Ποσειδώνας παρέχει και φιλοδοξεί να αναπτύξει περαιτέρω την προπονητική και επιστημονική υποστήριξη στους αθλητές του».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο σύλλογος των Ιλισίων συνεργάζεται με το επιστημονικό κέντρο προπόνησης και αποκατάστασης Performance 22, τον ιατρό Δημήτρη Αντωνακάκη, ο οποίος βρίσκεται πίσω από πολλές διεθνείς επιτυχίες Ελλήνων αθλητών κολύμβησης και τον καταξιωμένο PhD, κο Νεκτάριο Σταύρου, καθηγητή αθλητικής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επιπλέον ο Ποσειδώνας έχει προμηθευτεί για χρήση των τμημάτων του, το προηγμένο όργανο προπόνησης, εκμάθησης τεχνικών και εργομετρικών εξετάσεις VASA TRAINER, ενώ το Δημοτικό Κολυμβητήριου Ζωγράφου - Ιλισίων είναι πλέον εξοπλισμένο με νέους βατήρες Τύπου OMEGA.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους ανήκουν στην αθλητική μας οικογένεια ,πολλά ευχαριστώ σε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.


Δείτε περισσότερες φωτο από την εκδήλωση του ΚΟΠΙ στον κινηματογράφο Αλέκα



























Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα του ΚΟΠΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom