Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

38 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 - Η πιο μαύρη σελίδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου (φωτο & βίντεο)


38 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μεγαλύτερη τραγωδία που σημειώθηκε ποτέ στον Ελληνικό αθλητισμό.38 χρόνια από εκείνο το ηλιόλουστο απόγευμα της 8ης Φεβρουαρίου του 1981.


Αναπάντεχα και χωρίς λόγο βάφτηκε μαύρο,όταν η χαρά μετατράπηκε ακαριαία σε πανελλήνια θλίψη από τον άδικο χαμό 21 ανθρώπων την ώρα των πανηγυρισμών για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 6-0,στο στάδιο τότε "Γεώργιος Καραϊσκάκης"!


Διαβάστε στο φάκελο μας  ΘΥΡΑ 7 όλη την τραγική ιστορία της πιο μαύρης σελίδας του Ελληνικού αθλητισμού και δείτε φωτο & βίντεο.

Το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7 θα γίνει αύριο Σάββατο 9/2 στο Γ. Καραϊσκάκης από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της 8ης Φεβρουαρίου 1981, με το βραδινό μνημόσυνο που έγινε χθες Πέμπτη (7/2) στο "Γ. Καραϊσκάκης",όπως μας πληροφορεί το sport24.gr/.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού τίμησαν τη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους στις 8 Φεβρουαρίου 1981 μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο -τότε- Στάδιο Καραϊσκάκη.
Σημειώνεται ότι για το Σάββατο (9/2, 13:00) είναι προγραμματισμένο το μνημόσυνο και η εθελοντική αιμοδοσία που έχει καθιερώσει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, για τον ίδιο σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom