Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Οι τέσσερις… και ο τοίχος! - Οι τρομοκράτες που παραμένουν ασύλληπτοι


Η χθεσινή ήταν η τρίτη φορά που οι τρομοκράτες πυροβόλησαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Η Αντιτρομοκρατική φαίνεται ότι έχει υποψίες για τέσσερα άτομα εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια, ωστόσο οι έρευνες έχουν πέσει σε... τοίχο.

Από την εποχή που οι τρομοκράτες στοχοποίησαν τα ΜΑΤ ρίχνοντας με καλάνσικοφ εναντίον των αστυνομικών έξω από τα γραφεία του ΠΑΟΚ οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ανθρώπων που τραυμάτισαν έναν συνάδελφό τους τους.

Από τον Ιανουάριο του 2017 και μετά την αποκάλυψη ότι οι βολίδες προέρχονταν από το ίδιο καλάσνικοφ με το οποίο η οργάνωση “Επαναστατική Αυτοάμυνα” είχε χτυπήσει το κτήριο των γραφείων του ΠΑΣΟΚ το 2014 η Αντιτρομοκρατική αντιλήφθηκε πως οι τρομοκράτες άλλαξαν τακτική και πέρασαν στο επίπεδο στοχοποίησης ανθρώπων.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες οι οποίες σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr φαίνεται ότι κατέληξαν σε τέσσερα άτομα.

Οι άνθρωποι αυτοί φαίνεται ότι συχνάζουν στην περιοχή των Εξαρχείων, ωστόσο δεν συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με γνωστές ομάδες.

Δεν υπάρχουν στοιχεία για συμμετοχή τους σε επεισόδια ή άλλου είδους δράση αναρχικών ομάδων, ενώ το κυριότερο είναι πως οι αστυνομικοί δεν έχουν τα στοιχεία εκείνα που να τους συνδέουν με την οργάνωση.

Οι υποψίες είναι πολλές αλλά οι έρευνες φαίνεται ότι έχουν πέσει σε… τοίχο.

Η ομάδα αυτή δεν έχει βγει από το στόχαστρο, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν κάποια ύποπτη δραστηριότητα.

Παράλληλα ενώ οι αστυνομικοί από τις έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει θεωρούν δεδομένη την ύπαρξη γιάφκας και μάλιστα ενός χώρου ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στους τρομοκράτες να κρύβουν και τη μηχανή που χρησιμοποιούν και σε αυτή την περίπτωση δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο.

Κάπως έτσι οι δράστες έχουν καταφέρει σε διάστημα τριών ετών να χτυπήσουν τρεις φορές τον ίδιο στόχο και μάλιστα να κάνουν τα δύο από τα χτυπήματα μέσα σε διάστημα 11 μηνών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom