Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Τουλάχιστον 3 νεκροί από πυροβολισμούς σε δημοτικό σχολείο της Καλιφόρνια


- Ξανά πυροβολισμοί σε σχολείο των ΗΠΑ και μάλιστα σε δημοτικό! - Στο σχολείο Rancho Tehama του Corning, στην Καλιφόρνια το αιματηρό περιστατικό - Τουλάχιστον τρεις οι
νεκροί - Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης είναι ήδη νεκρός - Δεν υπάρχει πληροφόρηση για τα κίνητρα που τον οδήγησαν στο να ανοίξει πυρ σε έναν χώρο γεμάτο μικρά παιδιά!



Δεν σταματούν στις ΗΠΑ τα περιστατικά πυροβολισμών σε σχολεία! Αυτή τη φορά, πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε δημοτικό (!) σχολείο της Καλιφόρνια!

Νέοι πυροβολισμοί στις ΗΠΑ – Σε δημοτικό σχολείο της Καλιφόρνια

Τις πληροφορίες μεταδίδει το sputniknews.com που επικαλείται τοπικά μέσα ενημέρωσης. Τα οποία με την σειρά τους μεταφέρουν τις πληροφορίες από το γραφείο του σερίφη.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροβολισμοί «έπεσαν» σε σχολείο της Καλιφόρνια. Η τοπική αστυνομία επιβεβαιώνει πως ο δράστης είναι νεκρός. Τίποτα, ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό μέχρι στιγμής σχετικά με τα κίνητρά του.
Οι αναφορές στα διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς. Πιθανολογείται πως σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο δράστης. Πληροφόρηση δεν υπάρχει επίσης ούτε για τα υπόλοιπα θύματα.
Το σχολείο έχει ήδη εκκενωθεί. Ο ανταποκριτής του BBC, James Cook, μεταφέρει πως τουλάχιστον 100 αστυνομικοί συμμετέχουν στις έρευνες! Επίσης πως αυτές πραγματοποιούνται σε πέντε διαφορετικά σημεία!
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο δημοτικό σχολείο Rancho Tehama του Corning, στην Καλιφόρνια.πυροβολισμοί Καλιφόρνια
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom