Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου… ξαναχτυπά: "Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου"! (φωτο & βίντεο)


Ως στήριξη σε έναν συμπολίτη μας που δεν πλήρωσε διόδια και καταδικάστηκε, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιλέγει να... μην πληρώσει διόδια!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου… ξαναχτυπά! Η πρώην πρόεδρος της Βουλής θέλησε να διαμαρτυρηθεί «για να στηρίξω τον Στράτο Δασκαρόλη, τον συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια«. Και πώς το έκανε; Απλούστατο. Με το να… μην πληρώσει το αντίτιμο των διοδίων!
Το κίνημα «Δεν πληρώνω» αναβιώνει, λοιπόν, με υπογραφή -πρώην- Προέδρου της Βουλής! Μια φράση που μάλλον τα λέει όλα από μόνη της…

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν πληρώνει διόδια και το δηλώνει υπερήφανα!

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, έχει κάνει δύο αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η πρώτη ήταν… προειδοποιητική, αφού ανέφερε: «Ξεκινάω από Αθήνα για Καλαμάτα. Για να στηρίξω τον Στράτο Δασκαρόλη, τον συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια. Η σημερινή δράση είναι Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου. Τα λέμε στις 7 στην Καλαμάτα, στη συγκέντρωση συμπαράστασης στο Στράτο Δασκαρόλη!«.
  
Λίγη ώρα μετά την… προαναγγελία, ήρθε και η επιβεβαίωση! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανήρτησε βίντεο που αποδείκνυε την πραγματοποίηση της απειλής. Η ίδια φαίνεται να σταματά σε ένα σταθμό διοδίων και να βγαίνει από το αυτοκίνητό της. Σηκώνει την μπάρα των διοδίων και επιστρέφει στο αυτοκίνητο.
Αμέσως μετά κοιτά την κάμερα με ένα πλατύ χαμόγελο, δείχνοντας πως δεν υπάρχει ίχνος… μεταμέλειας. Τουναντίον. Το βλέμμα της είναι γεμάτο υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση.


διόδια
Φωτογραφία από Facebook / Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou

Το βίντεο συνοδεύει το εξής μήνυμα: «Διόδια Νο4 Στο δρόμο για Καλαμάτα. Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη. Του συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια. Στις 7.00 η συγκέντρωση!«.
Δείτε το βίντεο


Λίγο αργότερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε μια ακόμη ανάρτηση, από την συγκέντρωση στην Καλαμάτα.



http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom