Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική: Συνέλαβαν 29χρονο για το τρομοδέμα στον Λουκά Παπαδήμο!


- Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τα τρομοδέματα! - Χειροπέδες σε έναν άνδρα 29 ετών πέρασαν άνδρες της αντιτρομοκρατικής! - Φέρεται να είναι ο άνδρας που έστειλε το
τρομοδέμα στον Λουκά Παπαδήμο και όχι μόνο! - Πρόκειται για μέλος της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς - Έρευνες σε δύο σπίτια κάνουν οι Αρχές

Την Πέμπτη 25.05.2017, ένας παγιδευμένος φάκελος έσκαγε στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου, μέσα στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε, με τον πρώην πρωθυπουργό να γλιτώνει από θαύμα.

Σύλληψη για το τρομοδέμα στον πρώην πρωθυπουργό!

Πέντες μήνες μετά, η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε έναν 29χρονο για την επίθεση! Η σύλληψη έγινε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, 28.10.2017, μετά από ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 29χρονος φέρεται να βρίσκεται πίσω από την αποστολή του τρομοδέματος στον Λουκά Παπαδήμο. Ωστόσο η ιστορία δεν σταματά εδώ.

Ο 29χρονος συλληφθείς φέρεται να βρίσκεται πίσω από τις αποστολές τρομοδεμάτων σε ευρωπαίους πολιτικούς (σ.σ. όπως ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε), αλλά και οργανισμούς της Γηραιάς Ηπείρου.

Πρόκειται για μέλος της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς και αυτή την ώρα πραγματοποιούνται έρευνες σε δύο οικήματα. Στο ένα διέμενε ο 29χρονος και το άλλο φέρεται να το είχε ενοικιάσει με πλαστά στοιχεία.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom