Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΤΩΡΑ: Στο Ανθρωποκτονιών τρεις φυλακισμένοι,που θεωρούνται ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Μ. Ζαφειρόπουλου


- Τρεις φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο τμήμα ανθρωποκτονιών - Θεωρούνται ύποπτοι για ηθική αυτουργία στην απόπειρα εκφοβισμού και εκβιασμού του Ζαφειρόπουλου που κατέληξε σε δολοφονία!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τρεις κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Και οι τρείς θεωρούνται ύποπτοι για ηθική αυτουργία στην απόπειρα εκφοβισμού και εκβιασμού του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που κατέληξε στην δολοφονία του.

Όλο αυτό το διάστημα είναι συνεχείς οι προσαγωγές υπόπτων, από την Ασφάλεια Αττικής, στα πλαίσια των ερευνών για την στυγνή δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Την Παρασκευή, αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποίησαν 4 προσαγωγές υπόπτων στα γραφεία τους, ενός Έλληνα και τριών Αλβανών υπηκόων.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του συγκεκριμένου Τμήματος είχαν πληροφορίες που ήθελαν τα τέσσερα άτομα να έχουν σχέση, η τέλος πάντων να γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, που σχετίζονται με την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Οι προσαχθέντες κρατήθηκαν και ανακρίθηκαν στα γραφεία τις Ασφάλειας για περίπου ενα 24ωρο και στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε σε βάρος τους κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο που να τους “δένει” με την δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου.

Ωστόσο, ο ένας από τους προσαχθέντες και εν προκειμένω ο ένας από τους Αλβανούς,ο οποίος είναι κάτοικος Καλλιθέας, θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα του βρέθηκε και κατασχέθηκε οπλισμός, αποτελούμενος από πιστόλια και περίστροφα.

Βέβαια τα όπλα εξετάζονται στα βαλλιστικά εργαστήρια τις ΕΛ.ΑΣ, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να εχει προκύψει πως κάποιο από αυτά χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία του ποινικολόγου.

Οι αστυνομικοί όλο αυτό το διάστημα έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 50 προσαγωγές ατόμων, για τα οποία με των έναν η των άλλο τρόπο οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους ένδειξης, πως ίσως γνωρίζουν στοιχεία για την δολοφονία του Μιχ. Ζαφειρόπουλου.

Από αυτές τις προσαγωγές έχει προκυψει πλέον μια ολοκληρωμένη εικόνα για τους έμπειρους Αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, με αποτέλεσμα πλέον οι έρευνες να είναι σε κάλο δρόμο αν όχι στο τελικό τους στάδιο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom