Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Πάτρα: Ανατροπή στην... σκηνοθεσία της πρωινής ληστείας - Επεσε σε αντιφάσεις η ταμίας


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση ληστείας που κατήγγειλε μία γυναίκα, σήμερα το πρωί στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου Πατρών.Σύμφωνα με το tempo24, κατά την
διαδικασία των ερευνών και της εξέτασης που γίνεται από το πρωί στην γυναίκα από την Ασφάλεια Πατρών, έχουν προκύψει αναπάντητα ερωτήματα και η ίδια έχει πέσει σε σοβαρές αντιφάσεις…


Η γυναίκα είναι ταμίας μεγάλου εκπαιδευτικού οργανισμού και σύμφωνα με τα όσα είπε αρχικά στους αστυνομικούς, ακινητοποιήθηκε με ένα τροχαίο που σκηνοθέτησαν οι δράστες. Στη συνέχεια την λήστεψαν και έφυγαν με μηχανάκι, με 80.000 ευρώ.

Τώρα η υπόθεση παίρνει νέα τροπή με τις αντιφάσεις της γυναίκας, που από θύμα μπορεί να μετατραπεί σε θύτη. Μάλιστα, σύμφωνα με το PatrasTimes, η γυναίκα ήδη έχει ομολογήσει ότι σκηνοθέτησε Η ΙΔΙΑ τη ληστεία, γιατί δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την έλλειψη του υπέρογκου ποσού απο τα ταμεία του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου που εργαζόταν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μάλιστα, η 30χρονη φέρεται μόνη της να χτύπησε δύο φορές το κεφάλι της στο τζάμι του παραθύρου του αυτοκινήτου, προκειμένου να γίνει πιο πειστική.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας για την περίεργη αυτή υπόθεση.
Tempo24,PatrasTimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom