Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Χαμός στον Ταύρο: Δύο παίκτες στο νοσοκομείο μετά από εισβολή οπαδών στα αποδυτήρια!


Οπαδοί των γηπεδούχων χτύπησαν ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, με δύο από αυτούς να μεταφέρονται στο νοσοκομείο

Ένα απίστευτο περιστατικό αμαύρωσε τη νίκη του Φωστήρα
επί της ΑΕ Μυλοποτάμου, για τον όγδοο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, τέσσερις οπαδοί των γηπεδούχων όρμησαν στα αποδυτήρια και άρχισαν να χτυπούν όποιον βρήκαν μπροστά τους.

Δύο παίκτες του Μυλοπόταμου, οι Δημήτρης Μυρθιανός και Άλμπι Λένγκα χτυπήθηκαν, με αποτέλεσμα να διακομιστούν σε κοντινό νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Μάλιστα, μετά το τέλος του ματς επιχειρήθηκε αντίστοιχο σκηνικό, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στο γήπεδο προστατευμένοι από διμοιρία ΜΑΤ, ενώ αποχώρησαν με τη συνοδεία της.
www.sport-fm.gr

Νίκη Φωστήρα και ξύλο στην αναμέτρηση με Μυλοπόταμο

Μεγάλη νίκη που ήταν η πρώτη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Φωστήρας επικρατώντας με 3-0 του Μυλοποτάμου.

Ο «φονεας» στο ντεμπούτο του Νίκου Μεσολόγγη στον πάγκο του ήταν ανώτερος και προηγήθηκε στο 25’ με τον Μπιταξή. Στο 64’ ο Δωροβίνης με πέναλτι έκανε το 2-0, με τον Νικολόπουλο στο 80’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα απο την φιλοξενία υποστηρίζοντας ότι δέχθηκαν επίθεση κατά την ανάπαυλα αλλά και στο τέλος του αγώνα.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μανδύλης, Τσώνης, Πατσατζόγλου, Καλημέρης, Στρίγγας (76’ Πρίκας), Μπιταξής (90’ Παπανικολάου), Σίμωσης, Δωροβίνης (82’ Χαρίτος), Μήτκας (61’ Νικολόπουλος).

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Βασιλειάδης Λευτέρης): Λουτριώτης, Σιόρε, Στούπης, Λένγκα (75’ Σηφάκης), Μποτωνάκης, Δελήμπασης, Μπακάλης, Ντινιωτάκης, Κριτσωτάκης (58 Μερτίρι), Μηνα, Βιτωρος.

Προπηλακισμοί, ξύλο και ΜΑΤ στο Φωστήρας - ΑΕ Μυλοποτάμου
Απίστευτα πράγματα έγιναν στο γήπεδο του Φωστήρα στον Ταύρο στην αναμέτρηση με την ΑΕ Μυλοποτάμου, όπου η Κρητική ομάδα, βίωσε πολύ άσχημα γεγονότα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του Φωστήρα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του prismasport.gr με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, φίλαθλοι της ομάδας του Φωστήρα εισέβαλαν στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και χτύπησαν ποδοσφαιριστές της ΑΕ Μυλοποτάμου, και συγκεκριμένα τους Λένγκα και Μυρθιανό οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
"Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο όπου έπρεπε να χάσουμε, διότι αν κερδίζαμε ίσως να μην φεύγαμε ζωντανοί" έλεγαν από την ομάδα της ΑΕ Μυλοποτάμου, μετά το τέλος του αγώνα, όπου μέχρι και μία ώρα μετά το τελικό σφύριγμα βρίσκονταν ακόμα στο γήπεδο με διμοιρία ΜΑΤ να βρίσκεται στο γήπεδο προκειμένου να τους προστατέψει, ενώ αποχώρησαν με την συνοδεία τους.
22523704 153638755234627 1424579827 n
22553517 153641115234391 2010581803 o

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom