Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ανατροπή! Ο εγκέφαλος της δολοφονίας ίσως περίμενε έξω από γραφείο!


- Ο “ψηλός” δολοφόνος βγήκε για μερικά λεπτά από το κτίρο που στεγζόταν το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - Όταν επέστρεψε τράβηξε τη σκανδάλη και δολοφόνησε τον άτυχο ποινικολόγο
- “Επτασφράγιστο μυστικό” κρατούν οι αστυνομικοί τις πληροφορίες για την κίνηση-μυστήριο του δολοφόνου - Το όνομα Έλληνα που χρησιμοποίησαν για να πλησιάσουν τον ποινικολόγο - Όλα τα στοιχεία για την έρευνα της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου



Μια μεγάλη ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στα δεδομένα που είχαν γίνει γνωστά ως τώρα γύρω απ’ τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Οι πληροφορίες του Newsit.gr κάνουν λόγο για μια περίεργη κίνηση του ενός από τους δύο δράστες. Μια κίνηση που “λέει” πολλά στους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το newsit.gr οι δυο δράστες έφτασαν στο γραφείο έχοντας κλείσει ραντεβού με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο χρησιμοποιώντας το όνομα ενός Έλληνα.
Έμειναν στον χώρο αναμονής έξι με επτά λεπτά μέχρι ο ποινικολόγος να τους δεχθεί.
Η συνάντηση έγινε αρχικά παρουσία του συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Οι δυο δολοφόνοι φαίνεται ότι αναζητούσαν μια ευκαιρία να μείνουν μόνοι με τον ποινικολόγο.

Η έξοδος – μυστήριο από το γραφείο

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και ενώ ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ήταν παρών ο ένας από τους δράστες, ο ψηλός, σύμφωνα με την περιγραφή του βγήκε για δύο με τρία λεπτά από το κτήριο όπου στεγάζεται το δικηγορικό γραφείο.
Εδώ οι έμπειροι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. δεν δίνουν καμία πληροφορία. Γνωρίζουν ότι βγήκε από το γραφείο, δεν αναφέρουν ωστόσο το παραμικρό για τι έκανε ή ποιον μπορεί να είδε εκτός του κτηρίου.
Ποιος μπορεί να είναι ο λόγος της ολιγόλεπτης απουσίας του ενός από τους δύο δράστες;
Σε αυτό το σημείο μπορούν να γίνουν μόνο εικασίες.
Ο δράστης μπορεί να βγήκε για να έχει επικοινωνία με κάποιον. Μπορεί το άτομο με το οποίο είχε επικοινωνία να ήταν παρών σε κοντινή απόσταση από το ραφείο.
Στη δεύτερη περίπτωση, εάν δηλαδή υπήρχε τρίτο πρόσωπο σε κοντινή απόσταση από το γραφείο, τότε το άτομο αυτό τοποθετείται σε ηγετική θέση.
Πρόκειται δηλαδή είτε για τον “αρχηγό” της ομάδας των δολοφόνων, είτε για τον άνθρωπο που τους έδωσε την εντολή να “χτυπήσουν” τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Η επιστροφή και η εκτέλεση

Σε κάθε περίπτωση το βέβαιο είναι ότι από τη στιγμή που ο δράστης βγήκε και επέστρεψε στο κτήριο ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του άτυχου ποινικολόγου.
Δεν πέρασαν παρά μερικά λεπτά από την επιστροφή του “ψηλού” στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου όταν οι δράστες προφασίστηκαν έναν λόγο ώστε να απαλλαγούν από την παρουσία του συνεργάτη του.
Όταν ο 32χρονος ασκούμενος βγήκε από το γραφείο φαίνεται ότι οι δολοφόνοι αποκάλυψαν στον ποινικολόγο τον πραγματικό λόγο της επίσκεψής τους.
Τότε ο ένας από αυτούς πήγε στον χώρο όπου βρισκόταν ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφφειρόπουλου και ο δεύτερος τράβηξε τη σκανδάλη και αφαίρεσε τη ζωή του ποινικολόγου.

Πολλά στοιχεία στα χέρια των αστυνομικών

Δεν είναι μονάχα η περιγραφή των δυο δολοφόνων από τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, δεν είναι μόνο το οπτικό υλίκό που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί.
Στον χώρο του γραφείου οι δράστες φαίνεται πως άφησαν πλούσιο γενετικό υλικό και αποτυπώματα, ενώ αναμένεται να “μιλήσουν” και τα τηλέφωνα, καθώς είχαν τουλάχιστον μία επικοινωνία με τον ποινικολόγο πριν πάνε στο μοιραίο για εκείνον ραντεβού.
Τα εργαστηριακά αποτελέσματα αλλά και η έρευνα στις επικοινωνίες ίσως χρειαστούν ακόμη ημέρες, ωστόσο οι νέες πληροφορίες δείχνουν ότι οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία τα οποία ήδη αξιοποιούν.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom