Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΤΩΡΑ: Συναγερμός στη Disneyland στο Παρίσι! - Νωρίτερα είχε σημάνει στις Βρυξέλλες


- Ένα ύποπτο πακέτο που βρέθηκε σε σιδηροδρομικό σταθμόμ κοντά στο πάρκο της Disneyland, στο Παρίσι, έχει προκαλέσει συναγερμό
- Στρατιώτες και αστυνομικοί με όπλα στα χέρια "κατέκλυσαν" το σημείο
- Εκκενώθηκε ο σιδηροδρομικός σταθμός με τη Γαλλία να μη λέει να... ησυχάσει μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο

Για μία ακόμη φορά η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού. Ένα ύποπτο πακέτο που βρέθηκε σε σταθμό του τραίνου κοντά στη Disneyland, στο Παρίσι, έχει προκαλέσει τεράστια κινητικότητα στις Αρχές.

Για μία ακόμη φορά η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού. Ένα ύποπτο πακέτο που βρέθηκε σε σταθμό του τραίνου κοντά στη Disneyland, στο Παρίσι, έχει προκαλέσει τεράστια κινητικότητα στις Αρχές.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως εκατοντάδες πάνοπλοι αστυνομικοί και στρατιώτες έχουν καταφθάσει στο θεματικό πάρκο της Disney, το οποίο βρίσκεται 20 μίλια ανατολικά του Παρισιού.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΔΩ

Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός στις Βρυξέλλες 

Πληροφορίες για βόμβες σε δύο αεροσκάφη που κατευθύνονταν στο "αιματοβαμμένο" αεροδρόμιο Ζάβεντεμ σκόρπισαν τον τρόμο στις Βρυξέλλες!

Δύο επιβατικά αεροσκάφη τα οποία εκτελούσαν πτήσεις με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο Ζαβεντέμ των Βρυξελλών προσγειώθηκαν με ασφάλεια σήμερα στις Βρυξέλλες, μετά τον συναγερμό που προκάλεσαν απειλές περί τοποθέτησης βομβών σε αυτά, όπως δήλωσαν στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik βέλγοι αξιωματούχοι και όπως μετέδωσε η βελγική δημόσια τηλεόραση VRT.

«Τα δύο αεροσκάφη προσγειώθηκαν ήδη, όλα είναι εντάξει, όλοι είναι ασφαλείς», ανέφερε μια πηγή στο αεροδρόμιο Ζαβεντέμ.

Μια εκπρόσωπος του αεροδρομίου ανέφερε ότι δεν έχει κηρυχθεί συναγερμός για βόμβα στο αεροδρόμιο και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Μια πηγή προσκείμενη στη βελγική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όλα είναι εντάξει».

Ο βέλγος εισαγγελέας Έρικ φαν ντερ Σιπτ δήλωσε ότι η υπηρεσία του έλαβε πληροφορίες περί τοποθέτησης βομβών κι άρχισε έρευνα, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες. Διευκρίνισε πάντως ότι δεν εστάλησαν πυροτεχνουργοί της αστυνομίας στο διεθνές αεροδρόμιο Ζαβεντέμ.

Εδώ να σημειώσουμε πως τις τελευταίες ημέρες επικρατεί τεράστια ανησυχία στις Βρυξέλλες με αφορμή ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο την περασμένη Κυριακή, απευθύνοντας κάλεσμα μίσους κατά του χριστιανικού κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom