Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ κι ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ έστειλαν τα ΜΑΤ και τις κλούβες στους ασθενείς του ασύλου ανιάτων - Η πρωθυπουργάρα μας αρνήθηκε να τους δει (φωτο & βίντεο)

Στον καιάδα λοιπόν άπαντες αρκεί να κρατάνε τις θεσούλες τους οι τοποτηρητές των δανειστών
Μόνο που Αντωνάκης,Βαγγελάκης και το κακό συναπάντημα ξεχνάνε πως έχει ο καιρός γυρίσματα,όπως ξεχνάνε και το τέλος των Τσαουσέσκου κι όλων των δικτατόρων
Ζείδωρον

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ασθενείς του ιστορικού ασύλου ανιάτων με τους συνοδούς τους και τους εργαζόμενους θέλησαν να διαμαρτυρηθούν στο Μέγαρο Μαξίμου και αντιπροσωπεία τους να δει τον πρωθυπουργό. Ομως ούτε η αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από τον Αντώνη Σαμαρά, ούτε οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν εξαίρεση για τους ασθενείς του ασύλου.


Τους σταμάτησαν κανονικά στην Ηρώδου Αττικού εκεί που παραδοσιακά υπάρχουν οι κλούβες της αστυνομίας με τις διμοιρίες παρατεταγμένες. 



Κανείς δε λέει να μη φυλάσσεται το Μέγαρο Μαξίμου. Η ανθρωπιά όμως πρέπει να είναι πάνω από κανόνες ασφαλείας. 'Αλλωστε μιλάμε για ανθρώπους τετραπληγικούς, με σοβαρότατες παθήσεις που δεν μπορούν να σηκωθούν από το αναπηρικό καροτσάκι. 

Με λουκέτο κινδυνεύει το ιστορικό άσυλο ανιάτων που μετρά έναν αιώνα ζωής



Τα χρέη στην εφορία και το ΙΚΑ στραγγαλίζουν το άσυλο ανιάτων. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και 8 μήνες και δίνουν μάχη για να κρατήσουν ανοιχτό το άσυλο το οποίο μετρά έναν αιώνα ζωής. 




Κανείς δε ξέρει αν αυτό θα καταστεί εφικτό. Αν μπει λουκέτο, θα μείνουν στον δρόμο περίπου 210 ασθενείς που πάσχουν από σοβαρότατες παθήσεις. 





Κοντά στους ασθενείς και τους εργαζόμενους του ασύλου θα βρεθεί το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom