Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ "ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ" ΜΕ ΣΦΟΔΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Μιλάμε αρκετά σοβαρά. Τεράστιες είναι οι πιθανότητες, για σφοδρότατες καταιγίδες μετά τις 5-6 Απριλίου, σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας!!!

Ο Απρίλιος φαίνεται να ξεκινάει με καλό καιρό,ωστόσο

μετά τις 5-6 Απριλίου, προβλέπονται ισχυρές καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας, με ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και πολλούς κεραυνούς. 

Οι συνθήκες θα λέγαμε πως θα θυμίζουν "κατακλυσμό", μιας και προβλέπονται φαινόμενα κατά τόπους πάρα πολύ έντονα.

Αυτή την μεταβολή του καιρού, την περιμένουμε μετά τις 5-6 Απριλίου, στην δυτική, κεντρική και βόρεια κυριως Ελλάδα. Φαίνεται αυτή η κακοκαιρία να δίνει πολλές βροχές και να συνοδεύεται από πάρα πολλούς κεραυνούς, κάτι που συνέβη και λίγες μέρες πριν, όπου ένα πολύ ισχυρό σύστημα καταιγίδες, έπληξε όλη την βόρεια Ελλάδα, με βροχές που θύμιζαν πραγματικά "κατακλυσμό" έτσι όπως έπεφταν.

Τα φαινόμενα επαναλαμβάνουμε, ότι προβλέπεται να είναι πολύ έντονα, σύμφωνα με τα ως τώρα προγνωστικά στοιχεία που αναλύουμε. Δεν αποκλείονται και πλημμύρες. Σας προειδοποιούμε από τώρα, ώστε να έχετε τον νου σας. 

Η νότια και κυρίως η ανατολική Ελλάδα δεν φαίνεται να επηρεάζονται από αυτό το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει με σφοδρές καταιγίδες μεγάλο τμήματα της Ελλάδας.

Πάντως, φαίνονται και πυκνά χιόνια σε όλα τα βουνά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας για μετά τις 5-6 Απριλίου, ενώ ενδέχεται κάποια χιόνια στην βόρεια χώρα, να πέσουν ως και σε ορεινά τμήματα.

Μείνετε στην ιστοσελίδα μας και τις επόμενες ημέρες, για να μάθετε νεότερα και για τον καιρό στις αρχές Απριλίου και για την ισχυρή κακοκαιρία που προβλέπουμε μετά τις 5-6 Απριλίου αλλά και για την πορεία του καιρού τόσο την Μεγάλη Εβδομάδα όσο και την Κυριακή του Πάσχα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5-6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΕ ΧΑΡΤΕΣ!!!

από http://greek-weather.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom