Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Πονηρά παιχνίδια στο στοίχημα για τον αγώνα της Καλλονής εναντίον του ΟΦΗ


Ένα απίστευτο αλαλούμ γίνεται από τη μέρα που κυκλοφόρησε το κουπόνι του ΟΠΑΠ, με τον αγώνα της Καλλονής εναντίον του ΟΦΗ, που θα γίνει την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Το παιχνίδι στοιχηματιζόταν στο 1,80 το 1 για νίκη της Καλλονής,στο 3,15 το Χ για την ισοπαλία και 3,60 στο 2 του ΟΦΗ.

Θα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε, ότι την προηγούμενη αγωνιστική
που η Καλλονή έπαιζε με την πρωτελευταία ομάδα της βαθμολογίας τη Βέροια, το 1 της Καλλονής πλήρωνε 2,80, σε αντίθεση με την τωρινή απόδοση, όπου η Καλλονή ενώ παίζει με τον 6ο της βαθμολογίας ΟΦΗ και το σημείο 1 πληρώνει 1,80.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ενημέρωση που έχουμε, είναι ότι ο αγώνας έχει φραγεί στα περισσότερα στοιχηματικά site του κόσμου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά την ανακοίνωση του αγώνα, στα στοιχηματικά site παίχτηκαν τεράστια ποσά σε όλο τον κόσμο, υπέρ της νίκης της Καλλονής.

Κάτι που ανάγκασε τις τις στοιχηματικές εταιρείες να φράξουν τον αγώνα, ενώ αναμένεται για να υπάρξει ισοζυγισμός των στοιχημάτων, η απόδοση του άσσου να πέσει ακόμα και στο 1,50 !!!

Φυσικά, όλα αυτά μόνο καλό δεν κάνουν στην ομάδα της Καλλονής αγωνιστικά, αφού είναι κάποια πράγματα που επηρεάζουν την ψυχολογία των παικτών της, αλλά παράλληλα την εμπλέκουν χωρίς να έχει καμία απολύτως συμμετοχή και ευθύνη, σε σενάρια στημένων αγώνων από την ΟΥΕΦΑ.

Ας ελπίσουμε ότι οι παίκτες της ομάδας δεν θα επηρεαστούν σε σημαντικό βαθμό, για να μπορέσουν να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης, που αποτελούν τη βάση για την παραμονή της στην Super League.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τον σχετικό πίνακα αποδόσεων του ΟΠΑΠ αν εν τω μεταξύ δεν έχει αλλάξει κάτι.

από http://lesvosport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom