Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΣΟΚ στην Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες επιχειρηματιών μέσα σε 24 ώρες


Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει την Κρήτη καθώς ένα 24ωρο μετά την αυτοκτονία του 62χρονου επιχειρηματία Τ. Π. ένας ακόμα άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 56χρονο επιχειρηματία από τη Μεσαρά που διέμενε στη Χερσόνησο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι του.

Τον 56χρονο επιχειρηματία που δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας εντόπισε η πρώην σύζυγός του που είχε κλειδιά του σπιτιού του και η οποία ενημέρωσε τις αρχές.

Άγνωστα είναι για την ώρα τα αίτια που τον οδήγησαν στην απελπισμένη πράξη ενώ οι συνθήκες διερευνώνται απο την αστυνομία

Σοκ για τον επιχειρηματία Τ.Π. που αυτοκτόνησε
Τι έγραφε στο ιδιόχειρο σημείωμα που εντοπίστηκε στο σπίτι του

Άφωνη παραμένει η τοπική κοινωνία του νησιού από την είδηση της αυτοκτονίας του 62χρονου επιχειρηματία Τ. Π.,ο οποίος το πρωί του Σαββάτου αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την αστυνομία η αυτοκτονία του συνδέεται με οικονομικά θέματα που αναμένεται να διερευνηθούν τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στο σπίτι του βρέθηκε ένα ιδιοχειρο σημείωμα που έλεγε ότι εφόσον ξεκαθαριστούν οι εκκρεμότητες που υπήρχαν αφήνει στην κόρη του ότι περιουσιακό στοιχείο απομείνει.

Ο ίδιος λόγω του οικονομικού αδιεξόδου στο οποίο είχε περιέλθει έπασχε απο κατάθλιψη και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή ενώ και στο παρελθόν είχε διαπράξει απόπειρα αυτοκτονίας. Ο ίδιος μάλιστα στην τελευταία του συνέντευξη είχε μιλήσει για τις διαστάσεις της οικονομικής κρίσης και τις δυσκολίες που βιώνουν πολλοί Έλληνες.

Ο 62χρονος επιχειρηματίας με μια πράξη απελπισίας έγραψε τον τραγικό επίλογο το πρωί του Σαββάτου ...

Η απελπισμένη πράξη του βύθισε στο πένθος την οικογένεια του ενώ προκάλεσε σοκ τόσο στον επιχειρηματικό όσο και στον αθλητικό κόσμο του νησιού ενώ όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για έναν ανήσυχο και υπερδραστήριο άνθρωπο με όραματα, ιδέες και αγάπη για τον αθλητισμό.
http://www.cretalive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom