Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Δεν χαμπαριάζει ο Γιώργος Κουρής! - η Αυριανή έκλεισε,η Kontranews ήρθε

Δεν πα να χρωστάει.... και καναλάρχης και εκδότης παραμένει
Δημοσιογραφικές ταυτότητες λέει σε 5.000 αναγνώστες της “Kontra News”

To Kontra channel είναι ο πρώτος τηλεοπτικός σταθμός που έχει και εφημερίδα!
Aπό τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου κυκλοφορεί η νέα εφημερίδα Kontra Νews.,που κι από το ύφος της αλλά και από το κασέ της ακόμα φαίνεται ότι είναι γνήσιο τέκνο της Αυριανής και του Γιώργου Κουρή!

Η νέα εφημερίδα θα βασίζεται στους... αναγνώστες της!!!
Διαβάζουμε στο μπλογκ του δημοσιογράφου Νίκου Θεοδωράκη
Πρωτοφανές για τον Τύπο. Μια νέα εφημερίδα, πριν ακόμα κυκλοφορήσει μοιράζει τις... δημοσιογραφικές ταυτότητες σε φέιγ – βολάν προσδοκώντας να κάνει τους δημοσιογράφους ανταποκριτές, αναγνώστες της. Οι ιδέες είναι του Γιώργου Κουρή γνωστού από την ΑΥΡΙΑΝΗ που σταμάτησε να εκδίδεται επειδή είχε χρόνια να... πληρώσει τους εργαζόμενους του...
Κρατάω πολλές επιφυλάξεις για το νέο του εγχείρημα. Φυσικά θα το δούμε και θα το κρίνουμε από κοντά:
Στην προσπάθειά της η νέα ημερήσια εφημερίδα KONTRA News, που κυκλοφορεί στις 4 Νοεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα, με σύνθημα να φύγει η τρόικα, να μην ξαναπληρώσουμε δεκάρα στους ξένους τοκογλύφους και να επιστρέψει η χώρα στη δραχμή, η εφημερίδα αποφάσισε να χορηγήσει σε 5000 αναγνώστες, δημοσιογραφικές ταυτότητες, συνεργάτη-ανταποκριτή.
Στόχος της εφημερίδας είναι να γίνουν άμεσοι συνεργάτες της όσο το δυνατό περισσότεροι αναγνώστες της με την ελπίδα ότι με την βοήθεια τους θα μπορεί να έχει άμεση ενημερωση και πρόσβαση για τα γεγονότα που διαδραματίζονται σε ολόκληρη τη χώρα.
Οι αναγνώστες δημοσιογράφοι – ανταποκριτές της KONTRA News, μπορούν από σήμερα να τηλεφωνούν στο 210 34 89 000 ή να στέλνουν fax στο 210 34 89 013 ή email στο info@kontranews.grγια οποιοδήποτε γεγονός συμβαίνει στη γειτονιά τους η στην περιοχή όπου βρίσκονται, καθώς και για οποιαδήποτε σοβαρή πληροφορία, καταγγελία ή σκάνδαλο, τα οποία θα δημοσιεύονται αφού πρώτα τα διασταυρώνονται.
Με αφορμή την έκδοση της εφημερίδας «Kontra News» η ΕΣΗΕΑ έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τη νέα «εκδοτική επιχείρηση», που, ήδη, διαφημίζει σε όλα τα ΜΜΕ (!!!) ο υπόδικος για οφειλές στο Δημόσιο, Γιώργος Κουρής.
Αφού δεν απέδωσε τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους της «ΑΥΡΙΑΝΗΣ», του «ΦΙΛΑΘΛΟΥ» και του «ALTER», το οποίο βρίσκεται σε κατάσταση πτώχευσης και, αφού, παρακράτησε τις ασφαλιστικές εισφορές, που οφείλει στα Ταμεία, τον ΦΠΑ, μαζί με φόρους ετών, ο Γιώργος Κουρής ετοιμάζεται, τώρα, να ανοίξει νέα εφημερίδα, χωρίς να δαπανήσει ούτε 1 ευρώ!
Ο εν λόγω εκδότης, ο οποίος αποφυλακίστηκε με εγγύηση, «βαπτίζει» δημοσιογράφους 5.000 ανυποψίαστους πολίτες, που καλούνται με ανακοίνωσή του να του δίνουν πληροφορίες για ό,τι συμβαίνει στην περιοχή τους, καταργώντας τους επαγγελματίες δημοσιογράφους, τη δημοσιογραφία και την έγκυρη ενημέρωση. Έτσι, φιλοδοξεί να βγάλει την εφημερίδα «KONTRA NEWS»!!!
Επιτέλους, το Κράτος οφείλει να παρέμβει και να προστατεύσει όλους αυτούς, που έπεσαν θύματα τόσα χρόνια από τον Γιώργο Κουρή και να σταματήσει τις «επιχειρηματικές» του δραστηριότητες σε βάρος των συναδέλφων και του ανυποψίαστου αναγνωστικού κοινού με κάθε νόμιμο μέσο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom