Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Eνταση και διακοπή στην δίκη για το διπλό φονικό στις Παπαδάτες Μακρυνείας

-Διεκόπη η δίκη για την Παρασκευή
-Στιγμές έντασης και συγκίνηση στο δικαστήριο για το διπλό φονικό των Παπαδατών 
-Τραγική φιγούρα η 19χρονη σήμερα κόρη των θυμάτων που σώθηκε από θαύμα
Ζωντάνευσαν μνήμες σήμερα στο Εφετείο Αγρινίου, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση που πριν από ένα περίπου χρόνο (16 Νοεμβρίου 2012) συγκλόνισε το πανελλήνιο, όταν ο 62χρονος γείτονας και συγγενής σκότωσε το ζευγάρι (53 ετών η γυναίκα, 55 ο σύζυγος), μπροστά στα μάτια της 18χρονης τότε κόρης τους, για την οποία τον βαραίνει και η πρόσθετη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Θυμίζουμε ότι το κακό έγινε στις Παπαδάτες της Μακρυνείας,για ασήμαντη αφορμή. Επειδή, κατά την εκτέλεση εργασιών επισκευής στην καμινάδα του τζακιού,  ο 55χρονος έκανε το θανάσιμο σφάλμα (!) να ακουμπήσει δυο εργαλεία και να πατήσει στο παράθυρο του δράστη…

OΣήμερα, συγγενείς και φίλοι των θυμάτων ήταν στο δικαστήριο. Και χρειάστηκε ουκ ολίγες φορές να συμπαρασταθούν στην κόρη των θυμάτων, η ψυχολογία της οποίας ήταν εμφανώς κακή. Κατά τη διαδικασία, υπήρξαν, μάλιστα, στιγμές έντασης, με φωνές κατά του κατηγορουμένου, που χωρίς να αντιδρά παρακολουθούσε το όλο σκηνικό.
Η δίκη τελικά διεκόπη, για νομικούς λόγους, για την ερχόμενη Παρασκευή.
Ο δικηγόρος Αρ. Φατούρος
Ο δικηγόρος Αρ. Φατούρος
Ο δικηγόρος Επ.Λούκας
Ο δικηγόρος Επ.Λούκας
Η πολιτική αγωγή υποστήριξε και θα υποστηρίξει ότι ο κατηγορούμενος έδρασε κατόπιν σχεδίου που από καιρό είχε επεξεργαστεί, κάτι που, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει στο agrinioreport.com ο δικηγόρος κ. Αριστείδης Φατούρος, τεκμαίρεται και απ’ το γεγονός ότι μετά το φονικό ο δράστης πήρε μεγάλο χρηματικό ποσό και έφυγε.
Ο ίδιος, όπως και ο έτερος δικηγόρος της πολιτικής αγωγής κ. Επαμεινώνδας Λούκας, τονίζει ότι ο δράστης δεν έδειξε όλο αυτό το διάστημα μεταμέλεια, παρά τα όσα επικαλέστηκε ενώπιων του δικαστηρίου σήμερα, ενώ, αμφότεροι καταρρίπτουν τον ισχυρισμό του περί εν βρασμού ψυχής.
Σημειώνουμε, τέλος, ότι τα μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο Αγρινίου ήταν δρακόντεια, πολύ περισσότερο στην αίθουσα διεξαγωγής της δίκης.
O

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom