Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Μερική αποκατάσταση ζημιών στην Παιδική Χαρά Αγίας Ελένης και Καζαντζάκη στου Ζωγράφου


Επανερχόμαστε σήμερα στο θέμα της Παιδικής Χαράς,που βρίσκεται στο τέρμα των οδών Αγίας Ελένης και Καζαντζάκη στου Ζωγράφου.

Επειδή δεν είμαστε αχάριστοι οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι μετά από δυόμισυ ακριβώς μήνες,που πρωτογράψαμε για το θέμα ΕΔΩ στις 29 Αυγούστου,τοποθετήκαν προχτές 4 (τέσσερις) ολοκαίνουργιες κούνιες!

Για την ακρίβεια αντικαταστάθηκαν δύο,εκ των οποίων η μία ήταν καινούργια και προστέθηκαν δύο εκεί που έλειπαν... τρεις!!!
Ετερον ουδέν!

Είπαμε αχάριστοι δεν είμαστε,αλλά είμαστε "ανικανοποίητοι" κι έχουμε και μια μανία να προσέχουμε λεπτομέρειες.Στην εικόνα (επάνω) λοιπόν που βλέπετε υπήρχαν δύο κούνιες για μεγάλα παιδιά και στο τέλος Αυγούστου έσπασε το οριζόντιο δοκάρι.Προχτές αποκαταστάθηκε η ζημιά με νέο δοκάρι,αλλά μία νέα κούνια (προφανώς για να είναι λιγότερο το βάρος) κι αυτή φτάνει σχεδόν μέχρι το έδαφος!


Πάμε παρακάτω:Εδώ υπήρχε μία κούνια σε πολύ καλή κατάσταση κι έλειπε το ζευγάρι της.
Προχτές τοποθετήθηκαν δύο νέες κούνιες (άγνωστο γιατί απομακρύνθηκε η παλιά) μικρότερου μεγέθους,που και αυτές φτάνουν μέχρι το έδαφος (περίπου 45 εκατοστά απόσταση),ακόμα και των δίχρονων παιδιών τα πόδια ακουμπάνε κάτω.


Αυτή ήταν η κούνια που κατά τη γνώμη μας κακώς αποσύρθηκε!


Κι εδώ υπήρχαν δύο κούνιες φθαρμένες,όμως αντικαταστάθηκε μόνο η μία,ενώ θα μπορούσε να μπει εδώ η τέταρτη καινούργια και να παραμείνει στη θέση της η παλιά,πλην όμως σε άριστη κατάσταση, που αποσύρθηκε από την πιο πάνω εικόνα!


Και μια λεπτομέρεια:Σε όλες τις καινούργιες κούνιες οι συνδετικοί κρίκοι και οι βίδες ασφαλείας έχουν εμφανώς μικρότερο μέγεθος των παλαιών.Δεν είμαστε ειδικοί για να ξέρουμε αν υπάρχει κίνδυνος,απλά το επισημαίνουμε.


Από κει και πέρα καμία παρέμβαση-αποκατάσταση,ούτε στα συρματόσχοινα,ούτε στο έδαφος που προεξέχουν πέτρες και τσιμέντα,ούτε στο κεντρικό σκέπαστρο επάνω στις τσουλήθρες που κάποιοι ανεγκέφαλοι αφήρεσαν τα ξύλα αλλά παραμένουν οι πρόγκες.

Δείτε και την πρώτη μας ανάρτηση,όπου υπάρχει και η απάντηση-υπόσχεση περί αποκατάστασης του Αντιδημάρχου κυρίου Αγη Παπακωνσταντίνου και κάντε μόνοι σας τις συγκρίσεις!

Κύριε Αντιδήμαρχε θέλουμε να πιστεύουμε πως οι 4 (τέσσερις) κούνιες δεν ήταν ένα πυροτέχνημα κι ότι η αποκατάσταση και των υπολοίπων ζημιών-φθορών θα ολοκληρωθεί πολύ πριν τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom