Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Της τρόικας το κάγκελο έξω από το Υπουργείο Οικονομικών - Τραυματίστηκε διαδηλώτρια - Τροϊκανός... τράκαρε με μηχανάκι (βίντεο)


Καθαρίστριες που από το πρωί διαμαρτύρονται έξω από το Υπουργείο Οικονομικών αποδοκίμασαν τους εκπροσώπους της τρόϊκας την ώρα που αποχωρούσαν από την οδό Νίκης. Μία διαδηλώτρια κλώτσησε το αυτοκίνητο με το οποίο έφυγαν οι τροϊκανοί ενώ μιμία άλλη τραυματίστηκε από την ασπίδα αστυνομικού και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.Το πρωί ένας τροικανός... τράκαρε με μηχανάκι

Της τρόϊκας το κάγκελο...έγινε σήμερα έξω από το Υπουργείο Οικονομικών καθώς επεισοδιακή δεν ήταν μόνο η άφιξη των εκπρόσωπων των δανειστών μας αλλά και η αποχώρησή τους.





Στην άφιξη είχαμε "εμπλοκή" όχι με τον τσάρο της οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα αλλά με...διερχόμενο μηχανάκι την ώρα που συγκεντρωμένες καθαρίστριες διαμαρτύρονταν.
Κατά την έξοδο τώρα, οι καθαρίστριες αποδοκίμασαν έντονα τους τροϊκανούς. Μάλιστα μια γυναίκα κλώτσησε το αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάστηκαν και απωθήθηκε απο τους αστυνομικούς.

Μια άλλη γυναίκα καταγγέλει ότι τραυματίστηκε στο χέρι όταν τη χτύπησε αστυνομικός με την ασπίδα του.

Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν από νωρίς



Οι επικεφαλής της τρόικας έφτασαν στο υπουργείο οικονομικών εν μέσω αποδικιμασιών απο καθαρίστριες που είχαν συγκεντρωθεί έξω απο το ΥΠΟΙΚ.




Νωρίτερα, οι καθαρίστριες επιχείρησαν να εισβάλουν στη στοά, μόλις είδαν τον υπουργό Γιάννη Στουρνάρα να μπαίνει στο υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom