Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΕΔΩ ΚΛΕΠΤΟΚΟΜΕΙΟ…. κι ένα ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ...

Ολες οι αναρτήσεις που ακολουθούν είναι χτεσινές(16/11) από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ και διαβάζονται από πάνω προς τα κάτω,αλλά και ανάποδα!


Ένας Βενιζέλος, κρατικοποιητής των χρεών της Proton Bank….

— Να θυμάσαι χοντρέ, ότι μόλις καταρρεύσει η χούντα σου, το σκάνδαλο κρατικοποίησης των χρεών της βρόμικης τράπεζας, θα πνίξει πρώτα εσένα!!!
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/42166
==========
Η Δαμανάκη του ΚΚΕ, της Αναν. Αριστεράς, του ΠΑΣΟΚ, της νεοναζιστικής ΕΕ….


 — …. Η Δαμανάκη της Εβραιοκρατούμενης Ευρώπης!!!! Με τον αθώο Κυριακίδη….
  — Τόνοι μελάνης και χολής έχουν χυθεί και χύνονται, για να συκοφαντήσουν ένα αυθεντικό λαϊκό, νεολαΐστικο, εργατικό και πατριωτικό κίνημα, όπως αυτό του αντιδικτατορικού αγώνα, όπως αυτός κορυφώθηκε με τις φοιτητικές εξεγέρσεις της Νομικής και του Πολυτεχνείου.
  — Κάθε χρόνο από τότε, όλοι οι κλασικοί ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των Αμερικάνων και των εβραιοευρωπαίων νεοναζιστών, ξεσκίζονται να μας πείσουν, άλλοτε ότι οι εξεγέρσεις οργανώθηκαν από τη Χούντα του Παπαδόπουλου, άλλοτε από τη χούντα του Ιωαννίδη, άλλοτε επιμένουν ότι η ΜΟΣΑΝΤ ήταν πίσω από το φοιτητικό κίνημα, κι΄άλλοτε ότι η Αμερικάνικη CIA, ήθελε να μας…. απελευθερώσει από τους εδώ έμμισθους πράκτορές της. Άν τους παρακολουθήσεις, διαπιστώνεις εύκολα, ότι πρόκειται για μια ίδια ευρεία ναοναζιστική ομάδα, τα μέλη της οποίας προσπαθούν με διάφορες σεναριορουκέτες, να συκοφαντήσουν την εξέγερση, να μας βάλουν σε διχόνιες και να μη τολμάμε να συναναστρεφόμαστε μεταξύ μας, να μη σηκώσουμε όλοι μαζί κεφάλι κατά των μεταχουντικών φασιστών.
  — Το φοιτητικό αντιδικτατορικό κίνημα, για να υπάρξει ως κίνημα, τόσο αυτό καθ΄ εαυτό νεολαΐστικο, όσο και ευρύτερα λαϊκό με συμμετοχή ομάδων του αγροτικού και εργατικού μόχθου, έπρεπε και να έχει κάποιες ασφαλιστικές δικλήδες αυτοπροστασίας, αλλά έπρεπε και να ρισκάρει, προκειμένου να αποκτήσει συμμαχίες με ευρύτερα λαϊκά στρώματα και να μετατραπεί σε κίνημα ανατροπής.
  — Η εξουσία είναι από τη φύση της φασιστική και ποτέ δεν παραμένει θεατής. Απλώνει τους χαφιέδες της, τόσο για συλλογή πληροφοριών, όσο και για διάβρωση κάθε επαναστατικής ομαδικής συμπεριφοράς. Το φοιτητικό αντιδικτατορικό κίνημα, σαν ΣΤΟΧΟΣ της Απριλιανής ξενόδουλης χούντας, δεν μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Δεκάδες χιλιάδες οι αγωνιστές φοιτητές και αγρότες και εργάτες, αλλά το άνοιγμα προς τη κοινωνία έχει και το τίμημα της προδοσίας.
  — Από τη μια, χιλιάδες ο ΚΑΝΟΝΑΣ του εξεγερμένου λαού και από την άλλη μια ομάδα ρουφιάνων, μιας αέναης χούντας. Μια Δαμανάκη…. Ένας Λαλιώτης…. Ένας Ανδρουλάκης…. Και μερικές εκατοντάδες εναλλασσόμενοι μεταχουντικοί γλείφτες μια χρήσης. Αντί να ασχολούμαστε με τη μεταχουντική κατασκευή ψευδοαγωνιστών από στημένες κολυμπήθρες σε ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και δεξιόστροφη αριστερά, και να αλλάζουμε τα φώτα στις καρπαζιές, στους μεταχουντικούς ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, τους αφήνουμε να μας παγιδεύουν στις σάπιες σάχλες τους, για το αν υπήρξε εξέγερση στη Νομική και στο Πολυτεχνείο και σε περιφερειακά Πανεπιστήμια, για το αν υπήρξαν νεκροί στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, για το αν υπήρξε ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ και αφήνουμε τους προδότες του λαϊκού κινήματος, να γίνονται συγγραφείς και αφηγητές γεγονότων, στα οποία αυτοί παρίσταντο ως ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ και ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ του φασιστικού καθεστώτος. ΝΑΙ, οι υπονομευτές και χασάπηδες των μεταχουντικών εξελίξεων, με ανακατανομές ρόλων ή υποκριτικών σιωπών, θάβουν κάθε χρόνο τα πολιτικά και οικονομικά τους εγκλήματα, και καταγράφουν σενάρια λάσπης εναντίον κάθε αγνής αγωνιστικής κίνησης.
  — ΔΑΜΑΝΑΚΗ…. ΛΑΛΙΩΤΗΣ…. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ…. Στο όνομα αυτών του χουντοπρακτόρων, το φασιστικό καθεστώς, αδιάκοπα από το 1975 και μετά, δολοφονεί τα όνειρα που ξεχύθηκαν στους δρόμους της κατεχόμενης από τη προδοτική χούντα των μασόνων Αθήνας. Στο όνομα αυτών, η νεοφασιστική προπαγάνδα της νεοχουντικής μεταπολίτευσης, έχτισε τη βρόμικη εξίσωση, αυτών των ολίγων καθικιών της νέας τάξης σάπιας εξουσίας, με τις εκατοντάδες χιλιάδες αγωνιστών. Τους είδατε ποτέ τους αρχικοπρίτες να αντιδρούν και να αμφισβητούν και να ανατρέπουν αυτή τη σάπια προπαγάνδα του διεφθαρμένου μεταχουντικού καθεστώτος??? ΟΧΙ, διότι από τη πρώτη μέρα της δήθεν μεταπολίτευσης και μετά, είναι μέρος αυτής, της εξ αρχής σάπιας εξουσίας. Με τον λαό στη γωνία!!!!!!
Τα δύο πρώτα χρόνια μετά τη πτώση της στρατιωτικής χούντας και την ανάληψη της φασιστικής εξουσίας από το μεταπολιτευτικό αληταριό, οι νεοφασιστικοί κομματικοί μηχανισμοί, επιδόθηκαν παραπειστικά, σε ευρεία στρατολόγηση αγωνιστών του αντιδικτατορικού αγώνα. Τρεις ήσαν οι στόχοι των νεοσυνεχιστών της διαφθοράς και της παρακμής.
1.– Να κλέψουν δόξα οι άκαπνοι αρχηγοί και αρχηγίσκοι και τα πέριξ αυτών κομματόσκυλα, τα οποία κάθε τόσο αποδεικνύονταν ότι ήσαν υπηρέτες της χούντας.
2.– Να εγκλωβίσουν, να παγιδέψουν ή και να διαφθείρουν αντιδικτατορικούς αγωνιστές και πολιτικά να τους εξοντώσουν δια παντός. ΠΡΟΓΚΡΟΜ. Δεκάδες χιλιάδες διαγραφές και ο πολιτικός αφανισμός πρώην αγωνιστών, από όλα τα κόμματα, ιδιαίτερα από ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ και Ανανεωτική Συνασπισμένη Αριστερά. Πολιτικές κινήσεις διαγραφέντων, που επιχειρήθηκαν να δημιουργηθούν μετά, ήταν από χέρι εξαφανισμένες, από τα εργαλεία χειραγώγησης των νεοχουντικών.
3.– Να κατασυκοφαντήσουν με κάθε μέσον μια γενιά αγωνιστών, ταυτίζοντάς την με τη δική τους ΣΑΠΙΛΑ, ώστε η λαϊκή μάζα να μην εμπιστεύεται τίποτα και κανέναν, για να μη μπορεί να σηκώσει κεφάλι στο μέλλον!!!!
Ο καθένας από αυτούς τους λίγους θλιβερούς πρωταγωνιστές όμως, έχει διαγράψει μια σαφή πολιτική τροχιά, με συγκεκριμένες πράξεις, για να καταστρέψει το λαϊκό κίνημα. Οι τρεις βασικοί εκφραστές και πράκτορες του νεοχουντισμού (ΔΑΜΑΝΑΚΗ, ΛΑΛΙΩΤΗΣ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ), έχουν πολλά κοινά και δεσμούς μεταξύ τους. Η ανάρτηση έτυχε να είναι αφιερωμένη στη νεοφασίστρια Δαμανάκη. Μια ιδιάζουσα περίπτωση, που θα έπρεπε να ήταν θέμα έδρας σε όλες τις ψυχιατρικές σχολές παγκοσμίως. Πέρασε από ανώτατες ηγετικές θέσεις, του ΚΚΕ, της αυτοαποκαλούμενης Ανανεωτικής Συνασπισμένης Αριστεράς (μετεξέλιξη του ΚΚΕ Εσωτερικού) και του ψευδοΠΑΣΟΚ!!!!! Τώρα υπηρετεί ως ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ της νεοναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης των Εβραίων τραπεζιτών!!!! Σε ποιες διαγραφές ΚΚΕ και Ανανεωτικής Συνασπισμένης Αριστεράς δεν συμμετείχε, όταν ηγεμόνευε σ΄ αυτά??? Σε ποια νεοναζιστική απόφαση καταστροφής της Ελληνικής οικονομίας από το ψευδοΠΑΣΟΚ, δεν έχει συμπράξει, από της εντάξεώς της στο ΠΑΣΟΚ και μετά???? Και καθόμαστε και προβληματιζόμαστε και συζητάμε, τα σενάρια της φασιστικής εξουσίας, που θέλουν να ταυτίσουν το αντιδικτατορικό κίνημα με τη πράκτορα Δαμανάκη??? Και επειδή αυτή, ήτανε αυτό που ήτανε, και είναι μέρος αυτής της καταδικαστέας διεφθαρμένης εξουσίας, θα αφήσουμε τους σάπιους προπαγανδιστές μιας εξουσίας, της οποίας η Δαμανάκη ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ και είναι επίλεκτο μέλος, να λένε, «να ορίστε… αυτή είναι η γενιά του Πολυτεχνείου που κυβερνά???» και δεν βλέπουμε που αυτή η κλώσα, αποδέχεται με τη σιωπή της αυτή τη μαύρη χουντική προπαγάνδα????
Γιατί επιτρέπουμε τη συκοφάντηση του λαϊκού κινήματος δια της κάθε Δαμανάκη, και δεν καταστρέφουμε τη πράκτορα του νεοχουντισμού Δαμανάκη, δια των φασιστικών πράξεων και συμπεριφορών της?????
=================
Ο αντισυνταγματολόγος Λοβέρδος, ήταν ακόμα με τις πάνες χεσμένες το 1973…


— Ένας ακόμα άχρηστος μεταχουντικός και άκαπνος αριστεροειδής, είναι και ο κοπρίτης Ανδρέας Λοβέρδος. Πρώτα η μεταχουντική κολυμπήθρα του ΚΚΕ και μετά του ψευδοΠΑΣΟΚ, τον καθιέρωσαν με πλαστά αγωνιστικά διαβατήρια, σε έναν ακόμα σφάχτη, χιλιάδων αγωνιστών της γενιάς του Πολυτεχνείου. Από κοντά του Πέτρος Κωστόπουλος και Θέμος Αναστασιάδης. Άπαντες ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ σε αγώνες κατά της χούντας, στην ωρίμανση της φασιστικής σαπίλας τους, αποκαλύφθηκαν σε σκληροπυρηνικά νεοφασιστικά υποκείμενα πρώτου μεγέθους.
— Ο Λοβέρδος, γεννημένος το 1956, ήταν μαθητής Α΄ έως και Β΄ Λυκείου στη κορύφωση των φοιτητικών εξεγέρσεων 1972 – 1973, στις οποίες δεν είχε τη παραμικρή συμμετοχή και κυκλοφορούσε πάντα, με χεσμένες τις πάνες-βρακάκι των πολιτικών του ονειρόξεων.
— Εξελίχθηκε με ευκολία, σε πολιτικό εγκληματία αντισυνταγματολόγο, τσουτσέκι της τρόϊκα και σε δεινό χασάπη του ΕΣΥ, το οποίο στη κυριολεξία δεινοπάθησε στα χέρια του, πριν καταντήσει στους Λυκουρέντζο, Γεωργιάδη.
— ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ούτε δι΄ αυτού του μεγαλοκοπρίτου, δικαιολογείται κάποιος κόπανος να ισχυριστεί, ότι η γενιά του Πολυτεχνείου κυβερνούσε μετά τη χούντα έως και…. σήμερα. Ήταν και αυτός ένα γένημα της χούντας, του οποίου το ΚΚΕ και το ψευδοΠΑΣΟΚ, πλαστογράφησαν τα βιογραφικά του στοιχεία και τον εκπαίδευσαν να κλέβει ψήφους.
— Και αυτός, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ. είδε φως και ανέβηκε στο περίπτερο του Κυριακίδη, τον Σεπτέμβριο του 2009… ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ…!!!
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/42156

=============
Ο Γερμανός Άκης, που αυτοπροσδιοριζόταν αρχηγός της αδικημένης γενιάς…
— Ένα πρόσωπο, πάντα αμφιλεγόμενο, που προβλήθηκε στρεβλά από τη ΠΑΣΟΚική προπαγάνδα, σαν αρχηγός της ψευδοΠΑΣΟΚικής αντίστασης της γενιάς του Πολυτεχνείου, είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
— Όμως ΟΥΤΕ ο Άκης έχει τη παραμικρή σχέση με τη θρυλική γενιά του Πολυτεχνείου, τόσο γιατί μας ρίχνει 15 plus χρόνια, αλλά το κυριότερο, γιατί όλο το διάστημα της δικτατορίας και της φοιτητικής αντιδικτατορικής αντίστασης, αυτός ο μεγαλοκοπρίτης ήταν κάτοικος ….Γερμανίας.
— Θεωρώ βλάκα, όποιον ταυτίζει μια αγωνιστική γενιά που την αφάνισαν, με διαπλεκόμενους και εισαγόμενους κοπρίτες, σαν τον Τσοχατζόπουλο. Τσοχατζόπουλος, Λαλιώτης, Δαμανάκη, είναι οι βασικοί κοπρίτες που αφάνισαν από το μεταπολιτευτικό πολιτικό σκηνικό, τη γενιά του Πολυτεχνείου.
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/42151

===========
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Κυριακίδης “λαδώνει” ΚΑΙ την δικαιοσύνη με τις πλάτες τραπεζιτών;;;

— 50 εκατομμύρια Ευρώ ισχυρίζεται ότι θα φέρει ο …ρεφλεξιολόγος, μέσω…Eurobank! Ο άνθρωπος που φυγαδεύθηκε μαζί με τον γιό του και την …δικηγόρο του από ισχυρότατο κύκλωμα, μαζί με πολλά εκατομμύρια όπως φαίνεται. Ουδείς όμως έχει ανοίξει τον φάκελο αυτής της σκοτεινής υπόθεσης τον καιρό του μνημονίου.

  — Μετά τους δημοσιογράφους και τους εκδότες. Ποιοί πολιτικοί και πολιτευτές “παίζουν” στο παιχνίδι;

  — Ο Προβόπουλος που δεν έβλεπε τα εκατομμύρια να έρχονται σε τσέπες δημοσιογράφων, μήπως ξέρει που βρήκε τα λεφτά ο ρεφλεξιολόγος; Πούλησε βότανα στα κατεχόμενα;

  — Πόσα και ποιούς λάδωσε για να φύγει σαν κύριος; Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα παρέμβει για να βρει τυχόν ευθύνες λειτουργών της δικαιοσύνης;

  — Ο απατεώνας που έφυγε σαν κύριος, ισχυρίζεται ότι θα προσκομίσει εγγυητική επιστολή από την (ανακεφαλαιοποιημένη) Eurobank, ενώ ισχυρίζεται ότι τα δάνεια του τα έδωσε ο (επίσης ανακεφαλαιοποιημένος) …Σάλλας!

  — Η αποκάλυψη που κάνει σήμερα η εφημερίδα “Παραπολιτικά” θα πρέπει αν μη τι άλλο να σημάνει συναγερμό σε όσους θεσμούς έχουν απομείνει όρθιοι σε αυτή την χώρα.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά πριν την Proton υπήρχε μία τράπεζα που λεγόταν Omega και στην οποία συμμετείχαν (σύμφωνα με δημοσιεύματα και αποκαλύψεις στον τύπο) βαρύγδουπα, πασοκικά ονόματα:  Η Omega Bank που συστάθηκε το 2002 είχε ως πρόεδρο του Δ.Σ. τον Παν. Γεννηματά και  στο δ.σ. της μετείχαν ακόμα ο Γ. Σορτίκος (διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος), ο πρόεδρος της ΩΜΕΓΑ ΑΧΕ Ηλ. Τσοτάκος, ο Χ. Καπόν (αντιδήμαρχος του Μπουτάρη), ο Αλ. Κατσιώτης, ο Δημ. Κλώνης, ο Δημ. Μαύρος, ο Ν. Μπακατσέλος (πεθερός του Ευάγγελου Βενιζέλου), ο Γ. Παπάζογλου, ο Ν. Παπανδρέου (αδελφός του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου) και ο Δ. Τζάνας.

Αλήθεια, έχει γίνει έρευνα από την δικαιοσύνη για το τι συμφωνίες είχε συνάψει εκείνο το επίμαχο ΔΣ; Γιατί εάν ισχύει αυτό που λέει ο Κυριακίδης, ότι δηλαδή πήρε τα δάνεια από τον Σάλλα, τι άλλα δάνεια είχαν συναφθεί από το επίμαχο ΔΣ; Μήπως πήγαν και αυτά άρον άρον στην Bad Bank;

Θα επανέλθουμε…

Αναρτήθηκε από natos1 — olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom