Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ξεκίνησε στη Ρόδο, η δίκη κατόχων ανεξόφλητων μετοχών Τράπεζας της Ανατολής κατά της ΕΤΕ

— Ξεκίνησε προχθές στη Ρόδο, η δίκη των κατόχων ανεξόφλητων μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής («Banque d’Orient»), οι οποίοι διεκδικούν αποζημιώσεις από την ΕΤΕ, στην οποία συγχωνεύθηκε η εν λόγω Τράπεζα.

  — Η υπόθεση ήταν νούμερο 38 και όπως ισχυρίζονται οι κάτοχοι ανεξόφλητων μετοχών, το δικαστήριο ήταν εριστικό εξ αρχής σε βάρος τους και περιόρισε τις παρεμβάσεις του δικηγόρου τους.

  — Από την υπόθεση, φαίνεται να έχει αποχωρήσει οριστικά ο Σώρρας και η παρέα του, οι οποίοι είχαν εμφανιστεί πριν περίπου δύο χρόνια, στήνοντας την απάτη με…. εξοφλημένες μετοχές.

  — Το δικαστήριο δέχθηκε την εξέταση, μόνο ενός μάρτυρα από κάθε πλευρά. Εκ μέρους των κατόχων μετοχών της «Banque d’Orient» εξετάστηκε ο Ι. Τσεσμετζόγλου και εκ μέρους  της ΕΤΕ ο Ν. Παντελάκης. Αυτή ήταν η ακροαματική διαδικασία. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η φάση, όπου μέσα σε 8 ημέρες οι δύο πλευρές θα σχολιάσουν γραπτώς τις μαρτυρικές καταθέσεις και θα καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία πάνω στο σχολιασμό και τις έγγραφες προτάσεις τους. Ίσως θα είναι η σημαντικότερη φάση της δίκης. Ο εισηγητής θα λάβει και αυτό το υλικό και θα υποβάλει τις αξιολογήσεις του προς το δικαστήριο.
  — Σύμφωνα με δηλώσεις κατόχων ανεξόφλητων μετοχών της «Banque d’Orient» η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε, με εμφανή την απαξίωσή της στα μάτια και την εν γένει συμπεριφορά των δικαστών. Δείχνουν (ενώ δεν θα έπρεπε) ότι δεν πιστεύουν την υπόθεση,  ποσό είναι πολύ μεγάλο, ενώ το μεγαλύτερο κακό το έχει κάνει ο Σώρρας με τους τσαρλατανισμούς του. Η ΕΤΕ τον χρησιμοποιεί για να απαξιώσει την υπόθεση.
  — Επειδή το δικαστήριο ζητούσε εγγυοδοσία 60 εκατομμυρίων ευρώ για να προχωρήσει επί της ουσίας της καταψηφιστικής διεκδίκησης του υπέρογκου ποσού του 1.4 τρισεκατομμυρίων ευρώ, οι κάτοχοι ανεξόφλητων μετοχών, συμφώνησαν μμε τον δικηγόρο τους, να περιοριστούν κατ΄ αρχήν, στο αναγνωριστικό σκέλος της αγωγής και να παραιτηθούν από το καταψηφιστικό.
Η πλέον σημαντική στιγμή της ακροαματικής διαδικασίας, ήταν η ανάπτυξη των θέσεων του δικηγόρου των διεκδικητών μετόχων της «Banque d’Orient» για τις παράτυπες ελλείψεις δημοσιεύσεων ισολογισμών συγχώνευσης και ενημερώσεων μετόχων, αλλά και για ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑ του μοναδικού δημοσιευμένου ισολογισμού στην…. Αιγυπτιακή εφημερίδα La Bourse Egyptienne στις 18/10/1937!!!
Ο συνήγορος της ΕΤΕ, επιχείρησε να γελοιοποιήσει την υπόθεση και να ταυτίσει τις ανεξόφλητες μετοχές των κατόχων-διεκδικητών, με τις συλλεκτικές ΕΞΟΦΛΗΜΕΝΕΣ μετοχές που πωλούνται στο ebay και σε παλαιοπωλεία προς 50 ή 70 ευρώ!!!! Εδώ ο εκπρόσωπος της ΕΤΕ έπεσε σε αντιφάσεις, άλλοτε λέγοντας ότι δεν έχουν στο αρχείο της ΕΤΕ τέτοιες μετοχές και άλλοτε λέγοντας λότι η ΕΤΕ έχει αγοράσει τέτοιες μετοχές από το ebay!!!!!
Αυτό που έχει εξοργίσει τους κατόχους ανεξόφλητων μετοχών της «Banque d’Orient»  και στο οποίο στηρίχτηκε η ΕΤΕ,  είναι ότι ο Σώρρας δεν έχει εκτελέσει την απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει. Μάλιστα ο Παντελάκης είπε ότι ο Σώρρας έχει πάει στο αρχείο και ΕΜΕΙΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ…!!!!
Ο Λιναρίτης ισχυρίζεται ότι ο Σώρρας δεν τόλμησε να κάνει αγωγή στην ΕΤΕ γιατί συμφωνεί ότι οι μετοχές της Τράπεζας Ανατολής είναι άκυρες και χωρίς αξίες. Δυστυχώς σε αυτή τη δίκη, ΕΤΕ = Σώρρας.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Επιμένω ότι είναι μεγάλο λάθος τακτικής, να διεκδικούν οι κάτοχοι ανεξόφλητων μετοχών της «Banque d’Orient» αποζημίωση, στηριζόμενοι στην αρλούμπα των Σώρρα – Γεωργαντζά – Καριώτη – Λαμπράκη.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

Αναβλήθηκε η δίκη των κατόχων ανεξόφλητων μετοχών Τράπεζας της Ανατολής με την ΕΤΕ.

Προβληματική η συγχώνευση της Τράπεζας της Ανατολής στην ΕΤΕ — Προβληματική και η διεκδίκηση αποζημιώσεων.

Αναξιόπιστο το τραπεζικό σύστημα, εξ αιτίας της μη αντιμετώπισης του θέματος των κατόχων ανεξόφλητων μετοχών «Τράπεζας της Ανατολής»

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ακόμα 15 ασφράγιστες-ανεξόφλητες από την ΕΤΕ μετοχές Τράπεζας της Ανατολής, με πιστοποίηση αυθεντικότητας!!!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΕ — Διαπιστώσεις με αφορμή διπλή ανακοίνωση περικοπής μερισματαποδείξεων.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής χωρίς εξοφλητική σφραγίδα της Εθνικής Τράπεζας!!!

Περί της υπ΄ αριθμ. 151174 μετοχής Τράπεζας της Ανατολής, του τραπεζίτη Στέφανου Γεωργίου Αθηνογένη.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η Τράπεζα της Ελλάδος, εμμέσως πλην σαφώς, λέει ότι δεν έχει στα χέρια της έγγραφα εκκαθάρισης της Τράπεζας της Ανατολής ΑΕ!!!

από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom