Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αξημέρωτα στο ΣΚΑΪ ζητάει... τα ρέστα!!! (βίντεο)


Ποιος είδε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και δεν τη φοβήθηκε λίγο μετά τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής, όταν έκανε παρέμβαση σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή για να διαμαρτυρηθεί επί παντός επιστητού για όσα ακούγονται για τις συνεδριάσεις της προανακριτικής.

Ήταν λίγο μετά τις 06:00 όταν η βουλευτής της ΣΥΡΙΖΑ έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ για να εκφράσει τα παράπονά της για τα σχόλια των δημοσιογράφων για τα όσα γίνονται στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.


Η κα Κωνσταντοπούλου, που όπως είπε τηλεφώνησε στην εκπομπή λίγη ώρα αφού ειχε γυρίσει (στις 04:00 τα ξημερώματα) σπίτι της από τη συνεδρίαση της Επιτροπής (σ.σ. κατέθετε η διευθύντρια του γραφείου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου) κατηγόρησε τους δημοσιογράφους για προσπάθεια διακωμώδησης αλλά και γιατί προσκαλούν στην εκπομπή τους μέλη της επιτροπής.

Μάλιστα κάλεσε τον Δημήτρη Οικονόμου να ρωτήσει τη σύζυγό του, που όπως είπε δουλεύει στο κανάλι της Βουλής, για την ώρα που τελείωσε η συνεδρίαση της Επιτροπής. Και άφησε αιχμές κατά του προέδρου της, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, πως είχε φύγει από τις 21:00.

«Δε σας επιτρέπω να παραπληροφορείτε για να δημιουργείτε κλίμα», είπε η κα Κωνσταντοπούλου και κατηγόρησε τους δυο δημοσιογράφους πως «από την εκπομπή σας λένε ανέκδοτα, δε λέτε ειδήσεις». Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου, που εμφανώς εκνευρισμένος, είπε στη βουλευτή αν θέλει καθημερινά να της αποστέλεται ο "οδηγός" της εκπομπής για να την εγκρίνει!

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε και για τις διαρροές που τη θέλουν να μιλά στην Επιτροπή της Βουλής ότι μιλά τουλάχιστον δυο ώρες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει ιδέα κανείς από τη λογοδιάρροιά της! Μόνο αν την πετύχεις σε δικαστική αίθουσα θα δεις τους δικαστές και τους συναδέλφους της να κάνουν χαρακίρι!!!
η γυναίκα δεν παίζεται!! αερολογία και φανφάρες χωρίς ουσία!

Read more: Go to TOP and Bottom