Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

Στις φλόγες το εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές της ΧαλκιδικήςΣοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα περίπου 40 ατόμων έφτασε στο εργοτάξιο, ακινητοποίησε τους υπαλλήλους "σεκιούριτι" της εταιρείας και πυρπόλησε τα κοντέινερ και τα μηχανήματα που βρίσκονται στο χώρο του εργοταξίου.

Σύμφωνα με καταγγελίες των υπαλλλήλων οι δράστες είχαν τοποθετήσει και εμπόδια στο δρόμο, με κορμούς, προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση της Πυροσεβστικής Υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα.

Καμία "ομηρία" ή "αιχμαλωσία" σεκιουριτάδων δεν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της εμπρηστικής επίθεσης στο εργοτάξιο της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική όπως επιβεβαιώνουν και οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. οι υπάλληλοι "σεκιούριτι" όταν είδαν την ομάδα περίπου 40 ατόμων που έφτασε στο σημείο οπισθοχώρησαν. Μόνο ένας από τους υπλαλλήλους έχει υποστεί εντελώς ελαφρά τραύματα ενώ 27 άτομα που προσήχθησαν από την αστυνομία μετά την επίθεση αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν προέκυψε το παραμικρό σε βάρος τους.   
http://www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: