Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Τρομοκράτες βλέπει η αστυνομία πίσω από τις δύο ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης και τις συλλήψεις στη Βέροια (βίντεο)


Τρία άτομα συνελήφθησαν στη Βέροια περίπου στης 12:25 το μεσημέρι . Φαίνεται να είναι οι ληστές της Τράπεζας και του Ταχυδρομείου στο Βελβεντό Κοζάνης. Το αυτοκίνητο που οδηγούσαν είναι γεμάτο όπλα. Η σύλληψη έγινε στο κέντρο της Βέροιας.

H μεγάλη καταδίωξη έγινε στην πόλη της Βέροιας,όταν οι αστυνομικοί καταδίωξαν άτομα που έκαναν ληστεία στην Κοζάνη...Οι κακοποιοι μπήκαν σε μονόδρομο και εκεί η αστυνομία τους έκλεισε τον δρόμο και έπιασε 3 άτομα με κλούβα η οποία κλούβα μέσα ήταν γεμάτη όπλα.

Δείτε το βίντεο..


Ένας εκ των ληστών συνελήφθη στην Κοζάνη και οι τρεις συνεργοί του συνελήφθησαν στη Βέροια. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων ληστών.
Πολλές μονάδες της αστυνομίας κυνηγούσαν τους ληστές που επέβαιναν στο κλειστό βαν που βλέπετε, τους οποίους κατάφεραν τελικά να εγκλωβίσουν. Μέσα στο όχημά τους βρέθηκε βαρύς οπλισμός.
http://www.laikoyra.gr/

Τρομοκράτες βλέπει η αστυνομία
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10:00 το πρωί στο Βελβεντό της Κοζάνης.
10 κουκουλοφόροι μπήκαν ταυτόχρονα στο Ταχυδρομικό κατάστημα και στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας!

 Σύμφωνα με μαρτυρίες στο οι δράστες χρησιμοποίησαν δύο αυτοκίνητα. Πήγαν πρώτα στο Ταχυδρομείο και στη συνέχεια η δεύτερη ομάδα χτύπησε στο υποκατάστημα της Αγροτικής 100 μέτρα πιο κάτω.

Στο υποκατάστημα της Αγροτικής οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία με βαριοπούλα και ακινητοποίησαν τα 10 άτομα που βρισκόταν μέσα. Μάλιστα, είπαν στους πελάτες ότι δε θα τους πειράξουν αφού θέλουν μόνο τα λεφτά.
Την ίδια ώρα, ένα από τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, έκοβε βόλτες με το καλάσνικοφ στο χέρι, έξω από την τράπεζα...


Ο βαρύς οπλισμός των δραστών αλλά και η αρνητική στάση με την οποία αντιμετωπίζουν τους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή τους, οι τέσσερις που βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας, αφήνει ανοιχτο το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος. Γι' αυτό και ανάμεσα στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, είναι και αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom