Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Τεράστιο θέμα ηθικής τάξεως για την Κυβέρνηση


Κάντε κλικ στην εικόνα
Αν η καταγγελία που δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδό της η Realnews περί αργομισθίας,από την κρατική ΕΡΤ,δυο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αληθεύει τότε σήμερα κιόλας κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή.
Η εφημερίδα γράφει φαρδιά πλατιά πως η κυρία Αρια Αγάτσα και ο κύριος Παντελής Ασπραδάκης πέρα από τη βουλευτική αποζημίωση εισπράττουν κανονικά και το μισθό τους από την ΕΡΤ.
Σίγουρα το θέμα δεν είναι οικονομικό,αν και θα μπορούσε να ήταν γιατί ποιος ξέρει πόσοι ακόμα ενθυλακώνουν δυο και τρεις μισθούς από τον κρατικό κορβανά,είναι όμως ηθικό και τεράστια πρόκληση την ίδια ώρα που εκατοντάδες δημοσιογράφοι είναι άνεργοι ή φυτοζοούν.
Ειλικρινά  δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε το δημοσίευμα κι είμαστε περίεργοι ν' ακούσουμε την εξήγηση κάθε αρμόδιου σχετικά με την αργομισθία των δυο βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος!
Αναμένουμε δηλώσεις τόσο του κυβερνητικού εκπροσώπου,όσο και του λαλίστατου υπουργού εργασίας αλλά και των ιδίων που χωρίς ντροπή εισπράττουν αργομισθίες  και αυτών που τους τα δίνουν εκ μέρους της ΕΡΤ.

8 σχόλια:

a-kentavrou είπε...

Το κ. Ασπραδάκη δεν τον γνωρίζω ,δεν γνωρίζω το έργο του.Η κ. ΑΓΑΤΣΑ είναι επώνυμη λόγω της εργασίας της στην ΕΡΤ,ποιά είναι η κοινωνική της προσφορά ώστε να μας εκπροσωπεί?
Είναι δυνατόν οι Νεοέλληνες να ψηφίζουμε μια τηλεοπτική είκόνα για βουλευτή.Το κομματικό διαβατήριο είναι αρκετό προσόν για αξιώματα?
Βέβαια και είναι πρόκληση από όποια πλευρά να το δείς.

apneagr είπε...

κ. Παπανδρέου προεκλογικά μιλάγατε για διαφάνεια και ηθική... τώρα!!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Aγαπητέ φίλε a-kentavrou εν προκειμένω δεν μας αφορά τόσο η προσφορά τους όσο η αρπακτική τους διάθεση!Ακόμα κι αν τα δικαιούνταν δεν θα έπρεπε να αρνηθούν τη μισθοδοσία από την κρατική ΕΡΤ;
Δεν ξέρω τι να πω,απλά απορώ με την απληστία των ανθρώπων.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητοί φίλοι του apneagr ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση κι όπως πολύ σωστά λέτε είναι πρώτα απ' όλα θέμα ηθικής!

apneagr είπε...

Ο κ. Ασπραδάκης μας απάντησε στα σχόλια δείτε το...Παραίτηση κ. Ασπραδάκη έπρεπε να καταθέσετε παραίτηση

Αν θες μπες να σχολιάσεις μια και είσαι ο συγγραφέας της ανάρτησης...

zeidoron dtsoukas είπε...

Στο apneagr ο κύριος Ασπραδάκης άφησε το παρακάτω σχόλιο:
Ο/Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ είπε...
Κατόπιν σημερινού δημοσιεύματος της Real News που αφορά το άτομό μου θα ήθελα να ενημερώσω ότι έχω υποβάλλει αίτηση παγώματος μισθού όσο διαρκεί η βουλευτική μου ιδιότητα στο Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. και την έχω κοινοποιήσει στο αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού κατά ημερομηνία πριν την κυκλοφορία της εν λόγω εφημερίδας για λόγους δεοντολογίας.
Ενημερώνω επίσης ότι η υποβολή της παραίτησής μου από Διευθυντή Λειτουργίας της ΕΡΤ έγινε αμέσως μετά την ορκωμοσία μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

17 Ιανουαρίου 2010 3:02 μ.μ.

zeidoron dtsoukas είπε...

Κύριε Ασπραδάκη δυο τινά συμβαίνουν:ή εμείς είμαστε χαμηλής νοημοσύνης ή εσείς είστε της σχολής Βουλγαράκη!
Ναι αυτής που έλεγε ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.
Εμ δεν είναι έτσι κύριε βουλευτά!
Η υποβολή παραίτησης από την ΕΡΤ έπρεπε να είχε γίνει πριν ακόμα προκηρυχθούν οι εκλογές κι όχι μετά την ορκωμοσία σας (αλλά το θέλατε δίπορτο σε περίπτωση μη εκλογής σας!).
Οσο για την αίτηση παγώματος του μισθού σας μήπως θα μπορούσατε να μας δώσετε την ημερομηνία υποβολής της και να μας εξηγήσετε τι ακριβώς σημαίνει πάγωμα μισθού;
Ετσι όπως τα λέτε εμείς καταλαβαίνουμε πως μετά τη βουλευτική σας θητεία επανέρχεστε στην ΕΡΤ,οπότε για ποια παραίτηση μιλάτε;
Μπορείτε να μας τα κάνετε λίγο πιο λιανά για να καταλαβαινόμαστε;
Δεν σας ρωτάμε αν έχετε εισπράξει χρήματα διότι για μας το θέμα είναι καθαρά ηθικό,ούτε και σεις όμως απαντάτε στην βαριά κατηγορία της εφημερίδας ότι εισπράττετε διπλό μισθό!

Ανώνυμος είπε...

Wrіte more, thats all Ι havе tο sау.
Literally, it ѕeems as though уou relied on thе video to mаke your
pοint. You clеаrly know what yоure talking аbout, why thrοw аway уour іntelligence on just рosting videos tο
уour weblοg whеn you сould be giving us something
enlightening to read?

Аlso visit my weblog; 2applyforcash.Com
Feel free to surf my blog :: Payday Loans

Read more: Go to TOP and Bottom