Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010

Δ.Σ.ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ:"άκυρος,άσχετος,ανεπαρκής κι επικίνδυνος ο κ. Κουκοδήμος"
Κάντε κλικ στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ να διαβάσετε όλο το ιστορικό της παράνομης συγχώνευσης Ηλυσιακού-Αιγάλεω από τον πρώην υφυπουργό Γ.Βλάχο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ Α.Ο.

HΛΥΣΙΑΚΟΣ  ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ
ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΗΣ  1927
ΤΜΗΜΑΤΑ:ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ–MΠΑΣΚΕΤ-ΒΟΛΕΙ–ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ-ΠΟΛΟ-ΧΑΝΤΜΠΩΛ-ΞΙΦΑΣΚΙΑ-ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗ  63-65,  ΙΛΙΣΙΑ  Τ.Κ. 157 71 - ΤΗΛ:  210  7777410  FAX  210  77 77 046

ΖΩΓΡΑΦΟΥ:  29/1/2010
ΑΡ. ΠΡΩΤ:  895
ΘΕΜΑ:  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


O βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Κουκοδήμος ως αθλητής του μήκους μας είχε συνηθίσει σε «άκυρα» άλματα. Τώρα ως τομεάρχης Αθλητισμού της Ν.Δ. μας εκπλήσσει με τις «άκυρες» δηλώσεις όπως εμφανίζονται στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 28/01/2010 που υπογράφει.

Ποιος και γιατί ζήτησε από τον κ. Κουκοδήμο να λάβει θέση για το θέμα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει λάμψει δια της απουσίας του;
Από πού αντλεί ο κ. Κουκοδήμος το δικαίωμα να συνδέσει το κόμμα του με τις παράτυπες ή και παράνομες ενέργειες στελεχών του;
Που είδε την «ελεύθερη βούληση των δυο μερών» αγνοώντας την με 14/9/09 Γ.Σ. των προνομιούχων μετόχων της ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ;

Υπενθυμίζουμε ότι στις 16/02/2010 συζητούνται οι προσφυγές μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ανάκληση των αποφάσεων, καθώς και την παραπομπή από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου της μήνυσής μας κατά του πρώην Υφυπουργού Γιώργου Βλάχου στην Βουλή. 

Παρατηρούμε και οφείλουμε να το επισημάνουμε ότι το σχόλιό του «περί θορύβου που στερείται ουσιαστικής βάσης» παραπέμπει στο από 22/1/10 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο.  

Από τα παραπάνω συμπεραίνεται ότι εκτός από «άκυρος» ο κ. Κουκοδήμος εμφανίζεται άσχετος, ανεπαρκής και επικίνδυνος και στερείται βασικών γνώσεων για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Τέλος, ελπίζουμε κάποιος να ενημερώσει τον κ. Κουκοδήμο τα όσα περί διαφάνειας επικαλείται (και ορθά) ο νέος αρχηγός του κόμματος του, κύριος Αντώνης Σαμαράς.

Το Δ.Σ. του Ηλυσιακού Α.Ο.

Διαβάστε στη σελίδα του Ηλυσιακού τις ερωτήσεις στη Βουλή για το θέμα της ομάδας.
Και στην Ναυτεμπορική την κάλυψη του κ. Κουκοδήμου στον πρώην υφυπουργό που έβαλε ταφόπλακα στην ιστορία του Ηλυσιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: