Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Λογοθεραπεύτρια τα 'ψαλε στον Πολάκη (βίντεο)

Ένταση επικράτησε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Βύρωνα, όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης ήρθε αντιμέτωπος με τα παράπονα γονιών και λογοθεραπευτών για την περικοπή κονδυλίων για τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και ειδικές ανάγκες.

Ο υπουργός έσπευσε να αναφερθεί σε σπατάλες προηγουμένων ετών, χωρίς να ξεχάσει να επιρρίψει ευθύνες στα τηλεοπτικά κανάλια, όταν λογοθεραπεύτρια του ζήτησε εξηγήσεις για το «μαχαίρι» στα κονδύλια.

«Έχω το δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας το 2015, 1η Ιουλίου του 2015», ανέφερε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας η λογοθεραπεύτρια με τον υπουργό να απαντά: «Άλλοι παπάδες ήρθανε, άλλα χαρτιά βαστούνε».

Η λογοθεραπεύτρια απάντησε: «Συνεχίζεται η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ είμαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ και εκτιμώ και το δικό σας έργο. Δεν θέλετε τέτοιους; Αλήθεια; Τι θέλετε, τι θέλετε κύριε; Θέλετε ανθρώπους που να γλύφουν τους υπουργούς;».

Στη συνέχεια ο κ. Πολάκης πήρε ξανά το λόγο υποστηρίζοντας: «Θα αλλάξει το παραμύθι αυτό, αυτό θα γίνει, λοιπόν, οπότε, επειδή, προσέξτε, εμείς δεν πέσαμε από τον Άρη, ξέρουμε τι συμβαίνει και θα δώσουμε μία δίκαιη λύση».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

από Enikos_gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom