Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Στην Ελλάδα του μνημονίου,των λαμογιών και της ρεμούλας 77χρονος αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα γιατί δεν ήθελε ν' αφήσει χρέη στα παιδιά του (βίντεο)


Ένας άνδρας έβγαλε πιστόλι, στα σκαλάκια που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της πλατείας, και αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άνδρας πριν αυτοκτονήσει, είπε "Δε θέλω να αφήσω χρέη στα παιδιά μου".
Στο σημείο έσπευσαν δύο μηχανές του ΕΚΑΒ, καθώς και ένα ασθενοφόρο, προκειμένου να παραλάβουν το άψυχο σώμα του άνδρα.
Μετά από έντολή του ιατροδικαστή, η σορός του άνδρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για τη διενέργεια νεκροψίας.
Σύμφωνα με έγγραφο που βρήκε πάνω του η Αστυνομία ο αυτόχειρας γεννήθηκε το 1935 και είναι 77 ετών.
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι την ώρα που το άψυχο σώμα του άνδρα μεταφερόταν στο ασθενφόρο, ο συγκεντρωμένος κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
Η στιγμή που ο κόσμος ξεσπά σε χειροκροτήματα
http://www.enikos.gr/

2 σχόλια:

ΑΔΗΣ είπε...

Πόσο τους βολεύει να φθάνουν οι Ελληνες στην
αυτοχειρία. Απο το πρωί το διαφημίζουν με την
ίδια θέρμη όπως όλων αυτών που θέλουν να μας
γίνουν με το ζόρι συνήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να θελήσουν να αναβάλουν της εκλογές τα ρεμαλοιδή που δήθεν μας κυβερνούν, για να ξεχάσει ο αγράμματος λαός της επαρχίας, που όλοι νομίζουν ότι θα ξεχάσει, με τα συνήθη πολιτικά τερτίπια δεν πρόκειται πλέον να τον τουμπάρουν γιατί του υποβάθμισαν όχι μόνο την ζωή του αλλά το σημαντικότερο την ζωή των παιδιών του που θα εργάζονται εσαεί για 300 ευρώ.Να χέσω την δια βίου μάθηση , τα μεταπτυχιακά τους και την οικονομική πολιτική τους που είναι μόνο για τους καρχαρίες μεγαλοτραπεζιτες και τα λαμόγια και γλυφτες της πολιτικής τους κουλτούρας και ιδεών που έχουν τα μουλάρια και τα γαιδουργια.
Να χέσω την διαφάνεια τους και την αξικορατια τους που γίνετε το όργιο των παραβάσεων και τις μικροκομματικής τους λαμογιάς και των συνδικαλιστάκιδων τεμπέληδων του ελληνικού κράτους που τα τρώνε μαζί με τους πολιτικούς της αλητείας και της απατεωνιάς. Θα τιμωρηθείτε όλοι όσοι φτέται από τον λαό και το θεό κλέφτες και απατεώνες των δεδουλευμένων μας. Αρπακτικά θα εξαφανιστείτε από προσώπου γης.Ο λαός ο φτωχός ΕΛΛΗΝΑΣ μεροκαματιάρης δεν σας θέλει άλλο γιατί τον προσβάλλατε θανάσιμα παράδειγμα η σημερινή αυτοκτονία στο ΣΎΝΑΓΜΑ. ΟΥΣΤ από εδώ κοπρίτες.

Read more: Go to TOP and Bottom