Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Θρίαμβος των νεαρών του Ολυμπιακού στον τελικό του Youth League, 3 - 0 τη Μίλαν και πρωταθλητές Ευρώπης


Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Μίλαν στον «μεγάλο» τελικό του Youth League, με την Κ19 των Πειραιωτών να κερδλιζει 3 - 0 και να πανηγυρίζει τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο για Ελληνική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός για να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης και να κατακτήσει το τρόπαιο απέκλεισε κατά σειρά τις Λέτσε, Καμπάλαμ Ίντερ, Μπάγερν Μονάχου και Λάνς, σε μια τρομερή πορεία από τους παίκτες του Σωτήρη Συλαιδόπουλου.

Μέσα σε έξι λεπτά ο Ολυμπιακός πέτυχε τρία γκολ: Στο 60' ο Μουζακίτης με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 απέναντι στη Μίλαν και αμέσως μετά άλλα δύο πολύ όμορφα γκολ.

Στο 61' ο Παπακανέλλος χορεύει την άμυνα της Μίλαν και από πολύ δύσκολη γωνία από τα δεξιά έκανε το σουτ και βρήκε δίχτυα για το 2-0 των ερυθρόλευκων.

Στο 66' ο Μπάκουλας με ανάποδο ψαλίδι από τα αριστερά, μετά από σέντρα του Κουτσογούλα πετυχαίνει και τρίτο γκολ για τον Ολυμπιακό.

Δείτε βίντεο και φωτο από των θρίαμβο των παικτών της Κ19 του ΟΛυμπιακού:




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές, Κουτσογούλας, Μπάκουλας (88' Τανούλης), Μουζακίτης, Αλαφάκης (72' Δάμα), Παπακανέλλος (76' Λιατσικούρας), Πνευμονίδης (88' Γατόπουλος) και Κωστούλας.

ΜΙΛΑΝ: Ραβιέρ, Μπαρτεσάγκι, Νσιάλα (69' Λιμπεράλι), Σίμιτς, Μάγκνι, Ζερόλι, Μαλασπίνα, Σταλμάχ (62' Σίμελχακ), Σία (79' Σάλα), Σκότι και Καμάρντα (79' Μπονόμι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom