Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Σκοτωμός στον ΣΥΡΙΖΑ για μια θέση στα ψηφοδέλτια

Οι εκλογές απομακρύνθηκαν αλλά στην Κουμουνδούρου προετοιμάζοντα

Παρότι οι πρόωρες εκλογές φαίνεται να βγαίνουν από την ατζέντα μετά την επικείμενη συμφωνία για την αξιολόγηση, στην Κουμουνδούρου συντελούνται… τζαρτζαρίσματα με
φόντο το ισχυρό ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει δεύτερο κόμμα στις επόμενες κάλπες και να χάσει ακόμα και τη μισή κοινοβουλευτική του δύναμη.

Σύμφωνα με τη Real News, από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο Γιάννης Δραγασάκης – εάν δεν τοποθετηθεί ξανά επικεφαλής σε αυτό – οδεύει προς τη Β΄ Αθηνών, η Θεανώ Φωτίου στην Α’ Αθηνών, ενώ η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο Κώστας Γαβρόγλου δεν έχουν εκδηλώσει πρόθεση ούτε για το αν ούτε για το πού θα είναι υποψήφιοι.

Ο Νίκος Κοτζιάς (όπως και ο Νίκος Τόσκας, που ήταν στη λίστα της Β’ Αθηνών), ανήκει στην κίνηση «Πράττω» η οποία αν συνεργαστεί ξανά με τον ΣΥΡΙΖΑ θα έχει θέση στο Επικρατείας.

Στην Α’ Αθηνών, αν ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει, θα εκλέξει δύο από τους τέσσερις βουλευτές που έχει σήμερα (Αλέκος Φλαμπουράρης, Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, που πήρε τη θέση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη).

Στην Α’ Αθηνών, εκτός από τη Θεανώ Φωτίου, υποψήφιοι εκτιμάται ότι θα είναι η Μαρία Κουβέλη, κόρη του Φώτη Κουβέλη, και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Μεγάλη μάχη αναμένεται στη Β’ Αθηνών όπου, μεταξύ άλλων, είναι υποψήφιοι οι: Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Ξυδάκης, Παναγιώτης Κουρουμπλής κ.α.

Στα Χανιά αναμένεται να κοντραχτυπηθούν οι Γιώργος Σταθάκης και Παύλος Πολάκης.

Ενδιαφέρον τέλος θα έχει πού θα είναι υποψήφιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, που την τελευταία φορά δεν θέλησε να καταλάβει θέση στη Βουλή, παρότι υπήρξε λίστα.
http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom