Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Ανατροπή στη δίκη Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου! - Τι καταγγέλλει η μητέρα του (βίντεο)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δικηγόρος της οικογένειας

Οι Κορκονέας και Σαραλιώτης εκτελούσαν σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας με την δολοφονία του γιου μου, είπε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή, τον Δεκέμβριο του 2008 ξεκίνησε και η Βερτζιν Τσαλικιάν τόνισε πως όλα έγιναν στο πλαίσιο του σχεδίου Πυθία.

"Είμαι περήφανη για τον γιο μου" πρόσθεσε και χαρακτήρισε υποκριτική τη συγνώμη του Επαμεινώνδα Κορκονέα αφού διατυπώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση. Ο πελάτης μου έχει ζητήσει συγνώμη από την πρώτη δίκη στην Άμφισσα, απάντησε ο συνήγορος υπεράσπισης Νίκος Καραφέρης.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δικηγόρος της οικογένειας του Αλέξανδρου, μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας, επισημαίνει πως είναι ανάγκη να αποδοθεί δικαιοσύνη και σε δεύτερο βαθμό σε αυτή την πολύκροτη υπόθεση.


από LAMIASTARGR

Η επανάληψη της δίκης έγινε μετά από πολλαπλές διακοπές, αλλά το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας διέκοψε και πάλι την ακροαματική διαδικασία για τις 24 Μαΐου, πριν ακόμα υποβάλλουν ερωτήσεις οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης.

Η κ. Τσαλικιάν στην κατάθεση της επανέλαβε όσα και πρωτόδικα είχε καταθέσει στο ΜΟΕ της Άμφισσας, τονίζοντας ότι η παρουσία του παιδιού της στα Εξάρχεια εκείνη τη βραδιά ήταν συμπτωματική και βρέθηκε εκεί, λόγω της γιορτής του φίλου του, Νίκου Ρωμανού.

Τόνισε ακόμη, ότι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος και οι φίλοι του δεν ήταν στην παρέα των παιδιών που συνεπλάκησαν λίγη ώρα πριν με τους δύο αστυνομικούς, αλλά ο Αλέξης Γρηγορόπουλος βρέθηκε ανάμεσα στην παρέα και τους δύο αστυνομικούς και δέχθηκε τη σφαίρα στο ύψος της καρδιάς.

Τέλος να σημειωθεί, ότι το κλίμα στο Εφετείο Λαμίας ήταν ιδιαίτερα ήρεμο, χωρίς παρουσία πολιτών, αλλά με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

tvstar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom