Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΤΩΡΑ: Εκρηξη στο κέντρο της Αθήνας! (βίντεο)


- Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική από έκρηξη βόμβας στο κέντρο της Αθήνας
- Έκρηξη βόμβας έξω από υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Σανταρόζα
- Οι τρομοκράτες έδωσαν περιθώριο 35 λεπτών για την έκρηξη
- Οι Αρχές εντόπισαν ύποπτη σχολική τσάντα η οποία ανατινάχτηκε
- Ο δρόμος γέμισε με τζάμια



Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (19.04.2017) στο κέντρο της Αθήνας, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε έξω από υποκατάστημα τράπεζας. Όπως σας ενημέρωσε το Newsit.gr, υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε ιστοσελίδα. 

Οι τρομοκράτες κάλεσαν στις 22:05 και έδωσαν περιθώριο 35 λεπτών για την έκρηξη. Οι αστυνομικοί βρήκαν μία ύποπτη σχολική τσάντα και απέκλεισαν την οδό και τους γύρω δρόμους.

Λίγο αργότερα, η απειλή έγινε... πραγματικότητα και ο ωρολογιακός εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη. Οι αστυνομικοί ήδη σαρώνουν τις κάμερες της Αθήνας μήπως εντοπίσουν κάποια ύποπτη κίνηση τις επίμαχες ώρες ενώ η Πανεπιστημίου είναι κλειστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr, η μεθοδολογία της βόμβας μοιάζει με αυτή που χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες στην ορφανή βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο υπουργείο Εργασίας.

Οι Αρχές, επίσης, εικάζουν πως πίσω από την συγκεκριμένη τρομοκρατική επίθεση είναι η ίδια ομάδα με αυτή που έβαλε και την βόμβα στο αστυνομικό τμήμα Δάφνης τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τόσο η βόμβα στο υπουργείο Εργασίας τον περασμένο Δεκέμβριο όσο και η βόμβα στο ΑΤ Δάφνης δεν είχαν εκραγεί καθώς είχαν εξουδετερωθεί. Οι αστυνομικοί, λοιπόν, πιστεύουν πως ο κατασκευαστής των βομβών προχώρησε στις πρώτες επιθέσεις ως test για να "χτυπήσει σωστά" την τρίτη φορά.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom