Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Ισχυρή έκρηξη με πολλούς τραυματίες στο Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας (φωτο & βίντεο)


Έκρηξη σημειώθηκε στην πόλη Ντιγιάρμπακιρ στη νοτιοανατολική Τουρκία, με κυρίως κουρδικό πληθυσμό, κοντά στο αρχηγείο της αστυνομίας. Δείτε τη στιγμή της έκρηξης.

Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης (11.04.2017) σε αστυνομικό τμήμα της πόλης Ντιγιάρμπακιρ, όπου ζουν κυρίως Κούρδοι. Η στιγμή της έκρηξης έχει καταγραφεί σε video από κάμερα ασφαλείας.
Δείτε το video
Αρκετοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την έκρηξη έχει καταρρεύσει μεγάλος μέρος του κτιρίου.


Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τουρκικά ΜΜΕ, η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών σε στρατιωτικό όχημα. Το γεγονός πάντως πως η έκρηξη σημειώθηκε μόλις πέντε μέρες πριν από το δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθώρηση στην Τουρκία, αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής επίθεσης.Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde patlama meydana geldi. Birçok ambulans patlama yerine sevk edildi. (dihaber)


Diyarbakır Bağlar ilçesinde büyük bir patlama yaşandı... ses her alandan duyulu...


BREAKING - TURKEY: Explosion near riot police HQ in Turkey's Kurdish majority Diyarbakir. Casualties unknown at this point.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: