Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Αντιπαράθεση Βενιζέλου - Παππά στη Βουλή για το ταξίδι στη Βενεζουέλα (βίντεο)


Στην ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ευάγγελου Βενιζέλου απάντησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στη Βουλή, σχετικά με το δημοσίευμα που αναφερόταν σε ταξίδι του κ. Παππά στη Βενεζουέλα το 2013.

«Ποιον φορέα εκπροσωπούσε ο διευθυντής του γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ποιον σκοπό εξυπηρετούσε» είπε ο κ. Βενιζέλος κάνοντας λόγο για παράδοξο σκηνικό να αναπτύσσει κανείς εμπορικές σχέσεις ερήμην της τότε ελληνικής κυβέρνησης. Ο κ. Βενιζέλος ρώτησε μάλιστα αν οι επαφές αυτές συνεχίστηκαν.

«Η τοποθέτηση σας έχει στοιχεία κουτσομπολιού σαν αυτά που εμφανίζονται στα ρεπορτάζ» απάντησε ο Νίκος Παππάς επισημαίνοντας ότι το 2013 δεν ήταν ούτε βουλευτής, ούτε υπουργός. Όπως είπε, το ταξίδι διοργανώθηκε από την πρεσβεία της Βενεζουέλας.«Δεν υπήρξε τίποτα μεμπτό» είπε χαρακτηριστικά.

«Απορώ πώς έχει σχηματίσει την εντύπωση, ο κ. Υπουργός, ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, αλλά φαντάζομαι και η παρούσα ελληνική κυβέρνηση, οργανώνουν τις διεθνείς σχέσεις τους, και κυρίως οργανώνουν τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις της χώρας, με ιδεολογικά κριτήρια» συνέχισε στη δευτερολογία του ο κ. Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος ρώτησε γιατί το ταξίδι κρατήθηκε μυστικό και πρόσθεσε: «δεν μπορεί ο εκπρόσωπος ενός κόμματος να κάνει τον μεσάζοντα».

«Ο κ. Βενιζέλος άπλωσε ολόκληρο τον τραχανά» σχολίασε ο κ. Παππάς και αναφέρθηκε στην υπόθεση με δημοσιογράφους στην Ισπανία που μιλούσαν για χρηματοδότηση των Podemos από τη Βενεζουέλα. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έκλεισε την τοποθέτησή του κάνοντας λόγο για «φθηνό και μη χρήσιμο αντιπερισπασμό».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom