Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Ωχ,τη "βάψαμε"! Μας παίζει στο στοίχημα ο Τσίπρας


Αποφασισμένος να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση δηλώνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και στέλνει μηνύματα τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό! Χαρακτηρίζει δε προσωπικό του στοίχημα την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια.

Μέσα από τον κυριακάτικο Τύπο και συγκεκριμένα με δηλώσεις του στις εφημερίδες Real News και Έθνος της Κυριακής, ο πρωθυπουργός αφήνει και αιχμές τόσο για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε όσο και για το ΔΝΤ.

Στον απόηχο των θετικών στοιχείων που δημοσιοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες για τα πλεονάσματα (ΕΛΣΤΑΤ, αναθεωρημένες προβλέψεις ΔΝΤ), ο πρωθυπουργός σημειώνει ότι «διαψεύσαμε τις "Κασσάνδρες"», ότι «η κυβέρνηση μιλάει πια με τα έργα της», για να υπογραμμίσει πως «έχουμε πια μπροστά μας ανοιχτό ορίζοντα διετίας».

«Προσωπικό μου στοίχημα είναι η κυβέρνηση αυτή να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια. Το αποτέλεσμα του 2016 εξουδετέρωσε Σόιμπλε και ΔΝΤ. Αφήσαμε άφωνη την Ευρώπη. Έχουμε πια μπροστά μας ανοιχτό ορίζοντα διετίας. Η Ελλάδα έδειξε ότι μπορεί», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στη Real News.

«Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες. Μιλάμε πια με τα έργα μας. Η καταστροφολογία είναι πλέον γραφική», αναφέρει επίσης στη δήλωσή του στο Έθνος της Κυριακής.

Ο,τι διαβάσατε είναι από το κεντρικό θέμα του ΑΠΕ ΜΠΕ
Ο τίτλος βέβαια δικός μας,αφού δεν συμμεριζόμαστε τη χαρά του πρωθυπουργού και του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων!!!

Κι αυτό γιατί κάθε φορά που αυτοί χαίρονται εμείς πληρώνουμε τη νύφη με τις τερατώδεις συμφωνίες τους και τα δυσβάστακτα μέτρα που τις ακολουθούν.-
Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: