Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Θρίλερ με τη συντριβή ελικοπτέρου στην Τουρκία - Επέβαινε η εκλογική επιτροπή επαρχίας που ψήφισε "Όχι" στο δημοψήφισμα


- Σε θρίλερ εξελίσσεται η συντριβή ελικοπτέρου σε απόκρημνη περιοχή της επαρχίας Τουντσελί της Τουρκίας
- Στο ελικόπτερο της αστυνομίας επέβαινε όλη η εκλογική επιτροπή της επαρχίας
- Η επαρχία Τουντσελί "μαύρισε" τον Ερντογάν στο δημοψήφισμα που έγινε την Κυριακή

- Αδύνατο να φτάσουν στο σημείο τα σωστικά συνεργεία αφού οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ κακές

Ένα πραγματικό θρίλερ είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Τουρκία με τους συγγενείς 12 ατόμων να αγωνιούν για την τύχη των δικών τους ανθρώπων.

Και οι 12 επέβαιναν σε ελικόπτερο της αστυνομίας τύπου Sikorsky S-70 Blackhawk και συνετρίβη κάτω από άγνωστες συνθήκες στην ανατολική επαρχία Tunceli της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το γραφείο του κυβερνήτη, στο ελικόπτερο επέβαιναν 7 αστυνομικοί, 1 δικαστής, ένας στρατιωτικός και άλλα 3 άτομα μάλλον μέλη του πληρώματος.

Όλοι οι αξιωματούχοι ήταν μέλη της εκλογικής επιτροπής της επαρχίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επαρχία Τουντσελί ψήφισε με 80,4% "Οχι" και 19,6% "Ναι" στο δημοψήφισμα του Ερντογάν...

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των επιβαινόντων.Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επιζώντες αφού κάποιοι από τους επιβαίνοντες επικοινώνησαν με τις αρχές ζητώντας βοήθεια.

Το ελικόπτερο χάθηκε από τα ραντάρ περίπου στις 11.40 και πιθανολογείται ότι συνετρίβη σε μη κατοικημένη απόκρημνη και βραχώδη περιοχή με μεγάλο υψόμετρο ανάμεσα στα χωριά Τσαμπουλάκ και Κοτσάτεπε λόγω της κακοκαιρίας. Μάλιστα, η πυκνή ομίχλη κάνει πολύ δύσκολο το έργο των διασωστών.
Ο πρωθυπουργός της χώρας Μπιναλί Γιλντιρίμ ενημερώνεται συνεχώς από τον υπουργό Εσωτερικών.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom