Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Σοκ και ανατριχίλα! - Μαρτυρία για τάφο (βίντεο)


Ο τάφος κρύβει το μυστικό του Μάριου; Δείτε τη μαρτυρία του βοσκού και όσα είπε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου στο Φως στο Τούνελ.

Βοσκός που κατοικεί σε ορεινή περιοχή της Πελοποννήσου αποκάλυψε ένα μυστικό που κρατούσε για χρόνια κρυφό από φόβο. Υπέδειξε ένα παράξενο σημείο ταφής σε δύσβατη ορεινή περιοχή , στα «Καμένα» της Πελοποννήσου. Εκεί όπου Καναδοί και Έλληνες ερευνητές που έχουν διοριστεί από την οικογένεια του άτυχου νέου, ψάχνουν μέσα από στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, για το πτώμα του…

Ο μάρτυρας αποφάσισε να μιλήσει, όταν άκουσε στην εκπομπή την αναφορά στην περιοχή «Καμένα» και την έκκληση της τραγικής μάνας του Μάριου, όποιος ξέρει κάτι να μιλήσει.

Η τοπική Αστυνομία ενημερώθηκε από την εκπομπή και σήμερα Σάββατο θα πραγματοποιήσει έρευνες για να διαπιστωθεί τι υπάρχει μέσα στον τάφο.

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη , ευχήθηκε να είναι εκεί ο τάφος του παιδιού της για να λήξει επιτέλους αυτή η βασανιστική αγωνία που βιώνει για χρόνια.

Από το στούντιο ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Νίκος Ρουσσόπουλος, ανέφερε πως οι συνομιλίες του εγκέφαλου και των συνεργών του, έχουν μπει στο μικροσκόπιο και επαναξιολογούνται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν αποκωδικοποιηθεί, προκύπτει πως υπάρχουν κι άλλοι άγνωστοι μέχρι σήμερα συναυτουργοί. Ο εγκέφαλος της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη, δεν τους έχει κατονομάσει.

«Είδαμε ένα κρυφό τάφο στο βουνό…»

Κάτοικος ορεινού χωριού της Πελοποννήσου βοσκός, έσπασε τη σιωπή του και ήρθε σε επαφή με την εκπομπή, όταν άκουσε τις τελευταίες εξελίξεις.

Πριν από περίπου τρία χρόνια συγγενής του που πήγε στο χωριό να μαζέψει τα ζώα του, του είπε πως είδε σε ένα σημείο ένα σκάμμα που μοιάζει με τάφο. Έχει πλάτος περίπου ένα μέτρο και μήκος γύρω στο 1.80. Με το φόβο μην μπλέξουν, αποφάσισαν να μην αποκαλύψουν το σημείο του τάφου.

Το περιστατικό ξεχάστηκε μέχρι που φέτος ο μάρτυρας πήγε στην περιοχή για κυνήγι και πέρασε πάλι από τον συγκεκριμένο τόπο.

«Το χώμα έχει κάτσει με τον τρόπο που συμβαίνει στους τάφους. Έχει κατέβει περίπου πέντε δάχτυλα από την επιφάνεια» ανέφερε στο «Τούνελ».

«Όταν άκουσα τη Αγγελική να μιλάει για τα «Καμένα» ανατρίχιασα και δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα. Το πρωί το συζήτησα με τον αδελφό μου κι όταν μου είπε «άστο μη μπλέξουμε» του είπα «τι να μπλέξουμε, άμα είναι το παιδί να το βρει η μάνα του…» είπε χαρακτηριστικά.

«Αποφάσισα να μιλήσω για να βρει η μάνα το παιδί της…»

Όπως εξήγησε ο μάρτυρας στο «Τούνελ», πρόκειται για ένα δύσβατο σημείο σε οροπέδιο, στο οποίο οδηγεί ένας κακοτράχαλος αγροτικός δρόμος .

«Όταν το είχα δει στην αρχή, δεν έδωσα σημασία. Πολλοί είναι εκείνοι που σκάβουν στα βουνά και ψάχνουν για λίρες. Μετά σκέφτηκα ότι μπορεί εκεί να είναι θαμμένο το παιδί. Η γυναίκα το ψάχνει, γιατί να μην ξέρει που είναι; Να πάει να του ανάψει ένα κερί…» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι κάποιο μεγάλο ζώο γιατί όπως είπε, οι κτηνοτρόφοι συνήθως δεν θάβουν τα ζώα τους. Όταν ψοφάνε τα τεμαχίζουν, βράζουν τα κομμάτια τους και τα δίνουν στα σκυλιά.

Ο ίδιος προσφέρθηκε να φωτογραφίσει το σημείο και έστειλε τις φωτογραφίες στο «Τούνελ».

Ο μάρτυρας ανέφερε πως τον συγκίνησε ιδιαίτερα η υπόθεση του Μάριου και γι αυτό επικοινώνησε με την εκπομπή.

«Εγώ θα ευχόμουν να ζούσε ο Μάριος. Αφού όμως ήταν τέτοια η κατάληξη, μακάρι να είναι το παιδί και να το βρει η μάνα του» είπε συγκινημένος.



«Μακάρι να βρεθεί σε αυτόν τον τάφο…»

Όταν η σημαντική πληροφορία του βοσκού έφτασε στην εκπομπή, η Αγγελική Νικολούλη ενημέρωσε την μητέρα του Μάριου, που λύγισε στο άκουσμα της είδησης.

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της τον μάρτυρα που παραμέρισε το φόβο του και μίλησε. Ευχήθηκε το παιδί της να είναι θαμμένο στον τάφο που ανακάλυψε ο βοσκός, για να λυτρωθεί η ψυχή του και να σταματήσει αυτή η βασανιστική αγωνία.

«Αν πάλι δεν είναι το παιδί μου εκεί, όσοι με ακούν, βοσκοί και αγρότες που ζουν στα βουνά και είδαν κάτι, ας μιλήσουν. Τους ικετεύω να μιλήσουν…» τόνισε κλαίγοντας, με όση δύναμη της έχει απομείνει.

Παρακαλά κάθε μέρα το Θεό να μην ανέβει άλλη οικογένεια τον Γολγοθά που ανηφορίζει η ίδια καθημερινά κι ευχήθηκε μέρες που είναι, να τη λυπηθεί «να βρει έστω ένα κοκαλάκι του για να κάνει Ανάσταση…».


Πηγή: anikolouli.gr
http://www.zappit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom