Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

ΠΥΡΓΟΣ: Άγριο έγκλημα με θύμα έναν 30χρονο Πακιστανό - Βρέθηκε τεμαχισμένος και θαμμένος


Τεμαχισμένος και θαμμένος σε αγροτική περιοχή κοντά στον Πύργο, βρέθηκε ο άτυχος 30χρονος που είχε εξαφανιστεί πριν από 10 περίπου ημέρες, με τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης
Αστυνομίας Ηλείας να ξετυλίγουν σιγά – σιγά το «κουβάρι» που θα τους οδηγούσε στην εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος και στον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, μετά από έρευνες και αξιοποιώντας στο έπακρο τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους, εντόπισαν το άψυχο κορμί του νεαρού Πακιστανού, διαμελισμένο, σε Τ.Κ του Δήμου Πύργου.

Σε δύο προσαγωγές έχουν ήδη προχωρήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, για την υπόθεση της δολοφονίας του 30χρονου από το Πακιστάν, η σορός του οποίου βρέθηκε θαμμένη και τεμαχισμένη σε αγροτική περιοχή στη Βαρβάσαινα Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο προσαχθέντες κρατούνται και ανακρίνονται στην Ασφάλεια Πύργου, ενώ όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ- ΜΠΕ αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξουν και συλλήψεις για τον φόνο.

Η Αστυνομία άρχισε να ερευνά την υπόθεση, όταν πριν από περίπου 10 ημέρες δηλώθηκε η εξαφάνιση του άνδρα.

Στο πλαίσιο αυτών των ερευνών, οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν στοιχεία που τους οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Έτσι, έπειτα από την αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν συλλέξει, αστυνομικοί βρέθηκαν χθες το απόγευμα στην περιοχή της Βαρβάσαινας, όπου εντόπισαν θαμμένο και τεμαχισμένο το πτώμα του άτυχου άνδρα.

Είχε δηλωθεί εξαφάνιση
Πριν 10 περίπου ημέρες – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες – ο εργοδότης του άτυχου άνδρα, δήλωσε την εξαφάνισή του στην Αστυνομία του Πύργου.

Οι αστυνομικοί, κάτω από άκρα μυστικότητα, με διακριτικότητα, αλλά και μεθοδικότητα, άρχισαν να συγκεντρώνουν ένα-ένα τα στοιχεία που απαιτούνταν για την έρευνά τους.

Στοιχεία, που τελικά έγιναν… κομμάτια στο «παζλ» ενός φρικτού εγκλήματος. Από αυτά που δεν μπορεί παρά να έχουν διαπραχθεί από αρρωστημένα μυαλά.

Οι πληροφορίες λένε - χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί - πως, ένα κινητό τηλέφωνο, έδωσε στους αστυνομικούς σημαντικά «στοιχεία» για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Έτσι, χθες το απόγευμα, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα.
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε τεμαχισμένος και θαμμένος σε αγροτική περιοχή, σε χωριό κοντά στον Πύργο.

patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: