Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Εξελίξεις στο Mega: Δελτίο ειδήσεων τη Δευτέρα το μεσημέρι με τη Λίνα Δρούγκα!


Συνάντηση σήμερα για τους δημοσιογράφους του Mega στα... παλιά τους λημέρια, δηλαδή στον 6ο όροφο του Μεγάλου Καναλιού, στα γραφεία της Λεωφόρου Μεσογείων. Εκεί αναμένεται να αποφασιστεί το ξεκίνημα του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του Mega τάσσεται υπέρ της επανέναρξης του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων.

Θα είναι ένα δελτίο με την ειδησεογραφία της ημέρας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα είναι καταγγελτικό εναντίον της Digea, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που δείχνουν να φέρουν το "μαύρο".

Το δελτίο θα εκφωνήσει η Λίνα Δρούγκα, ενώ ο διευθυντής ειδήσεων Μανώλης Καψής έκανε σχετική ανακοίνωση χθες, από τη σελίδα του στο Facebook, και στη συνέχεια επικοινώνησε με το προσωπικό. Οι αντιδράσεις ήταν πολύ θετικές.

Σύμφωνα με πηγές από την δημοσιογραφική ομάδα του Mega, ο κ. Καψής θεωρεί ότι με αυτή την κίνηση θα βοηθηθεί το κανάλι μπροστά στο ενδεχόμενο του μαύρου που προέκυψε από την Digea, η οποία αποφάσισε να κατεβάσει τα ρολά του "μεγάλου καναλιού" την ερχόμενη Τετάρτη το βράδυ.

Οι εργαζόμενοι του Mega, ωστόσο, αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, αφού οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και τεχνικοί βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας αλλά επιπλέον υπάρχουν και αντικειμενικές τεχνικές δυσκολίες οι οποίες έχουν προκύψει λόγω της πολύμηνης αδράνειας της ενημέρωσης. Είναι όμως αποφασισμένοι να το προσπαθήσουν...

Την ίδια στιγμή αναμένουν ότι και οι μέτοχοι, αλλά και οι τράπεζες, ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ και θα αφήσουν κατά μέρος τα παιγνίδια, τα οποία έχουν θύματα μόνο τους εργαζόμενους.

Έφτασε η ώρα των καθαρών λύσεων. Αν οι μέτοχοι και οι τράπεζες θέλουν να μην χάσουν το σημαντικό περιουσιακό τους στοιχείο, πρέπει να πάρουν αποφάσεις ΤΩΡΑ.

Την πρόθεση της Digea να ρίξει «μαύρο» στο Mega κατήγγειλαν ήδη οι εργαζόμενοι στο κανάλι με βίντεο που έφτιαξαν:


http://mignatiou.com/

1 σχόλιο:

enaoum είπε...

περιμενουμε με αγωνια να σασ ακουσουμε .καλη ΑΡΧΗ ,

Read more: Go to TOP and Bottom