Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Δολοφονία Αρχιμανδρίτη: Το "ύποπτο" ραντεβού της Δευτέρας και ο άντρας μυστήριο


Σε ένα ραντεβού που είχε το απόγευμα τις Δευτέρας ο άτυχος Αρχιμανδρίτης, που βρήκε φριχτό θάνατο μέσα στο διαμέρισμα του στο Γέρακα, έχει επικεντρώσει τις έρευνες της η Ασφάλεια Αττικής σε μια προσπάθεια να εξιχνιάσει το στυγερό έγκλημα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έχουν στα χέρια τους μαρτυρία φιλικού προσώπου του Αρχιμανδρίτη, ο οποίος τους είπε πως το θύμα την περασμένη Δευτέρα του είχε εκμυστηρευθεί πως είχε στο σπίτι του ένα ραντεβού ιδιαίτερα σημαντικό και για το λόγο αυτό δεν ήταν δυνατόν να συναντηθούν.

Μάλιστα και σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του άτυχου ιερέα, τις τελευταίες ημέρες το σκυλάκι του Ιερόθεου όπως ήταν το ιερατικό όνομα του Αρχιμανδρίτη, το έβγαζε βόλτα ένας άνδρας ψηλός και σχετικά εύσωμος.

Παράλληλα και όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε την νεκροτομή στο πτώμα του 47χρονου, Το θύμα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τους δολοφόνους του και μάλιστα προσπάθησαν να τον στραγγαλίσουν με τα χέρια τους και για το λόγο αυτό το ωοειδές οστούν του κρανίου του βρέθηκε σπασμένο, πλην όμως δεν ήταν αυτή η αιτία θανάτου.

Ο θάνατος του ήταν ασφυκτικός και προήλθε από την πετσέτα που του είχαν βάλει στο στόμα οι δράστες, προκειμένου να τον φιμώσουν και παράλληλα του είχαν δέσει το πρόσωπο μ' ένα σχοινί, με αποτέλεσμα να επέλθει απόφραξη αναπνευστικών οδών, σε συνδυασμό με το μαξιλάρι που τοποθέτησαν στο πρόσωπο του προκειμένου να μην ακούγονται οι εκκλήσεις του για βοήθεια.

Ήταν δε τέτοια η αγριότητα των κακοποιών, ώστε δεν δίστασαν να κλοτσήσουν πολλές φορές το σκυλάκι του Ιερέα, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα όταν κατάλαβε πως κινδυνεύει το “αφεντικό” του, προσπάθησε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να υποστεί βασανιστήρια από τους εγκληματίες.

Χαρακτηριστικά και όπως ανέφερε αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών: “...όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα, το σκυλάκι ήταν κουλουριασμένο σε μια πολυθρόνα. Αρχικά νόμιζα πως είναι κάποιο μαξιλάρι και μετά διαπίστωσα πως τελικά ήταν το σκυλάκι, το οποίο έτρεμε από το φόβο του και έδειχνε τραυματισμένο...πρέπει να το είχαν κλωτσήσει πολλές φορές οι δράστες”.

Στο μεταξύ τρία αποτσίγαρα και ένα μισοφαγωμένο κομμάτι μπακλαβά αποδείχθηκε πως ανήκαν στο άτυχο ιερέα, καθώς βρέθηκαν ίχνη του γενετικού του υλικού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom