Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΤΩΡΑ: «Ναι» της Αθήνας σε πρόσθετα μέτρα - Επιστρέφουν οι θεσμοί!


Σε συμφωνία κατέληξε η συνάντηση στις Βρυξέλλες στην οποία συμμετείχαν από την ελληνική πλευρά οι κ.κ. Τσακαλώτος και Χουλιαράκης και από την πλευρά των θεσμών, ο
επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, οι Πιέρ Μοσκοβισί, Μάρκο Μπούτι (Κομισιόν), ο Κλάους Ρέγκλινγκ (ESM), ο Τόμας Βίζερ (επικεφαλής EuroWorking Group), ο Μπενουά Κερέ (ΕΚΤ) και οι Ντέλια Βελκουλέσκου, Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ).

Σύμφωνα με δύο αξιωματούχους, η ελληνική πλευρά δέχθηκε τη λήψη μέτρων για το 2019, ανοίγοντας το δρόμο για την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα μέσα στις ερχόμενες ημέρες.

Η έκτακτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ των επικεφαλής των θεσμών και της ελληνικής πλευράς, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για το περιεχόμενο κοινού ανακοινωθέντος το οποίο αναμένεται να εκδοθεί στο Eurogroup.

Υπενθυμίζεται ότι, ευρωπαϊκή πηγή είχε αναφέρει στην «Κ» ότι, το σενάριο να προκύψει στη σημερινή συνεδρίαση ημερομηνία επιστροφής των θεσμών στην Αθήνα θεωρείται αρκετά πιθανό.
http://www.kathimerini.gr/

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ EUROGROUP ΣΤΟ liveblog του newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom