Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Καλαμοκαβαλάρης Γιάννης Μπαλάφας στη Σάμο: «Αντε πάενε από δω,πίνω καφέ»!!! (βίντεο) - Προηγουμένως είχε "φάει πόρτα" από Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη

Ριμάδα εξουσία πως αλλάζεις τους ανθρώπους!

Την Σάμο επισκέφθηκε χθες ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μπαλάφας, προκειμένου να εποπτεύσει το Κέντρο Λαθρομεταναστών στο νησί, αλλά και να έχει συνάντηση με τους τοπικούς άρχοντες του τόπου.

Κάτι που δεν έγινε αφού και Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης Σάμου "του 'δωσαν πόρτα" αρνούμενοι να τον συναντήσουν, θεωρώντας ότι δεν θα έβγαινε κάτι καινούριο από τη συνάντηση αυτή.

Έτσι ο κ. Μπαλάφας απέμεινε να γυροβολάει με κάποια πιστά ΤΟΠΙΚΆ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της Σάμου και να πίνει καφέδες σε διάφορα μέρη του νησιού!

Το θέμα είναι ότι την εκδρομούλα του κυρίου Μπαλάφα και της παρέας του την χάλασε ένας απλός και ανάγωγος πολίτης που τόλμησε να διακόψει την απόλαυση του καφέ του και σε μια καφετέρια μέσα να του διαμαρτυρηθεί γιατί η μάνα του πλήρωσε 1200€ ΕΝΦΙΑ ενώ πήρε σύνταξη 300€ και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποσχεθεί ότι ο ΕΝΦΙΑ θα καταργηθεί!

Ο κ. Μπαλάφας αρκετά ήρεμα έβαλε τον "φασίστα" πολίτη στη θέση του και του ζήτησε να φύγει από το μαγαζί λεγοντάς του: "Άντε πάενε από'δώ! Πίνω καφέ. Εμείς δεν φοβηθήκαμε στην δικτατορία θα φοβηθούμε τώρα;"

Τελικά ο πολίτης έβαλε την ουρά στα σκέλια και φεύγοντας του είπε πως κι άλλοι πολίτες και κάτοικοι των Μυτιληνιών τον περιμένουν πιο πέρα για να του διαμαρτυρηθούν για την πρόθεση που έχει η κυβέρνηση να φτιάξει και 2ο Hot Spot στη Σάμο.

Απ' ότι μάθαμε ο κ. Μπαλάφας δεν πήγε γιατί δεν ασχολείται με κοινούς θνητούς....



http://www.i-samos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom